Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vállalhatatlanul viselkednek...

Vállalhatatlanul viselkednek a gyerekeim mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
Az egyik 3 a másik 4 éves akárhová elmegyünk nem tudnak viselkedni de itthon se jobb a helyzet szétvernek mindent a házba nem tudom hogy mit rontottunk el de valami nagyon félre ment. Nem lehet velük elmenni sehová. A verekedésről nem is beszélve ütik egymást állandóan kezdünk belefáradni mind a ketten. Mikor növik ezt ki?
2021. nov. 3. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt nálunk is ilyen időszak, komolyan, mintha debilek lettek volna, közben a suliban és az oviban minta gyerekek voltak. Tanácsot nem tudok adni, elmúlik egyszer csak.
2021. nov. 4. 07:02
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Az enyémek is produláltak néha ennyi idősen ilyet, tudom, miről beszélsz. :) Ami nálunk bejött: kevés képernyő és kevés édesség. Mindkettő pörget. Néhány izzasztó helyzet után például rászoktam, hogy mielőtt megyünk valahova, előtte fél nappal nem adok nekik semmi cukrosat, és ilyenkor meglepően normálisan viselkedtek. Plusz iszonyú sok szabad mozgás a levegőn. Tudom, november van, korán sötétedik és szakad az eső, de amikor épp nem szakad.
2021. nov. 4. 07:07
 13/15 anonim ***** válasza:
13%
Jól irányzott szülői pofon néha csodát tud tenni. Megérdemelnék.
2021. nov. 4. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Semmit, az én öcséim még 10 évesen is verték egymást, mert... pedig amúgy jól neveltek voltak, csak éppen egymástól a falnak mentek sokszor :D
2021. nov. 11. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az ivócimboráidat. Nem árt ha elhívsz vendégségbe egy böllért aki amellett hogy levágja a disznót. A családi asztalnál fröcsög egy két sort hogyan kell sz+!%/==/ az egész családot.
2021. dec. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!