3 éves gyereked volt már nagyszülőkkel kirándulni?
Figyelt kérdés
Csak hármasban, szülők nélkül.
Anyósom kijelentette, hogy elvinnék holnap kirandulni a fiamat, viszont kicsit aggódom, mert nem voltak még együtt sehol. Mondtam, hogy kell utána futni. Sokat :D
Lehet csak én aggódom túl. Nálatok volt hasonló, minden rendben volt?
2021. okt. 31. 08:04
21/23 anonim válasza:
"Az én szüleimmel kapcsolatban is kifejtettem, hogy miért engedném el velük. 8 éves a tesóm, ők jobban tudják milyen egy kisgyerek, frissebbek az emlékeik. "
Jaj, kérdező, ne már... Ilyen alapon a nagyszülők 90%-ra nem lehetne rábízni a gyereket, mert rég voltak kisebb gyerekeik.
Na, túlélte vagy megérte parázni?
22/23 A kérdező kommentje:
Nyilván te ismered őket :D
2021. nov. 1. 08:53
23/23 anonim válasza:
Ennyi erővel magadra sem kellene bíznod, mert neked még annyi tapasztalatod sincs, mivel nem volt m~g ennyi idős gyereked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!