Melyik lenne jobb? Lassan két éves lesz a kislányom. Bölcsödébe lenne jobb,ha beadnám vagy inkább a nagymama vigyázzon rá aki idős(66éves)amíg dolgozok? Szerintem a bölcsi.Jobb a gyerek társaság.
Igen,másképpen gondoljuk a nevelését.mindent megengedne neki.Tömné édességgel stb.
És eléggé "öreges"felfogású.
És azt mondja a bölcsi rossz,nem figyelnek rá stb.
Mindenképp bölcsi. A gyereklélektant meg lehet magyarázni, de sok ilyen korú gyerek nagyon is szereti a gyerektársaságot, számon tartja a barárait, még ha nem is összetett még a közös játek.
A bölcsis napirend jó előkészítő az óvihoz, a gyerekeknek nagyon jót tesz már ebben a korban ez a fajta stabilitás. Az óviban már sok gyerekre jut 2 nevelő és önállóságot várnak.
Az édesség meg gáz. Szerintem teljesen szétcsúszna a gyerek egy ilyen kényeztető nagymamától.
Ha nem bízol a nagymamában, akkor egyértelműen
bölcsi.
Amúgy pár hétig érdekes és jó, ha ott az unoka, de utána "megunják egymást".
Tartogasd a nagyit a nyári szünetre.
Îgy is rengeteget lesz a nagyival.
Ha nem birja, akkor pedig még mindig ott a nagyi.
Viszont, ha ennyire nem egyeztek, ez megmérgezné a kapcsolatot.
Az én kislányomnak vannak már barátai, két éves lesz. Odáig van értük, ha meglátják egymást. Együtt motoroznak, kergetőznek.
Nem értem, miért ne számítana a gyerektársaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!