Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kérdezi mindenki, hogy...

Miért kérdezi mindenki, hogy nem fázik-e a gyerekem?

Figyelt kérdés

Szerintem rendesen felöltöztetem, ahogyan kell. Ma reggel vastag kabát, sapka, sál, bakancs. Lépten-nyomon akibe belebotlunk, az az első hogy odaszól a gyerekemhez, nem fázik?!

Vagy csak csevegést akarnak kezdeményezni?

2021. okt. 28. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy kicsit tulöltözteted és ironikusan kérdezik? Az enyémen vékony kabát van, sapka, sál nélkül. Bár lehet reggel nagyon hideg van, mi most voltunk kint.
2021. okt. 28. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy csevegés kezdeményezés, mert most bejöttek a hidegek. Egyébkènt reggel tényleg szerintem (egy fázós kismama😂) is hideg van, én is már téli kabátot hordok.
2021. okt. 28. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Ugyanaz ugrott be, mint az elsőnek. Inkább ironikus.

Még nincs olyan hideg. Bakancs is rémesen korai

2021. okt. 28. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk reggel fagy.

Autót jègkapartam 2 napja..

10 órakor lett 4 fok..

De pl ma reggel 0 fok

10-kor már 8 fok

8fokban nem télikabátot meg sálat téli sapkát adok a gyerekre, hanem átmeneti kabátot vékony sapival, pedig most èpp beteg is.

2021. okt. 28. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!