3 év körüli gyerek szája körül kipirosodott, kicsit száraz felület. Alvásnál még sajnos van cumi. Mi segíthetne?
Figyelt kérdés
Nyilván a cumi elhagyása.
De magára a tüneti kezelésre használtunk betadine-t. Ez úgy látszott, hogy segít, napról napra jobb lett, majd egyik napra a másikra megint irtó vörös volt a szája körül.
Mi okozhatja ezt?
(Természetesen megyünk majd bőrgyógyászatra is, de addig is jó lenne szinten tartani.)
2021. okt. 24. 19:51
1/9 anonim válasza:
A cumi okozza. A megoldás az elhagyasa. Hiába kéne akármivel, amíg a szájában lóg a cumi, addig nem fog elmúlni. 3 éves, már meg lehet ve értetni hogy nem kell cumi
3/9 anonim válasza:
Nekünk a sima Labello segít ilyenkor, 2 nap alatt elmúlik.
4/9 A kérdező kommentje:
2: hát nem tudom, mivel nem viszket neki, nem piszkálja, vakarja, ezért nem gondolnám.
3: nem próbáltuk, de mivel veszélytelen ezért megér egy próbát, köszi!
2021. okt. 24. 20:06
5/9 anonim válasza:
Lehet,hogy begombásodott neki.Minél hamarabb kellene hogy orvos lássa,addig meg jó a sudocream,bepanthen stb.És igen,a cumitól kellene megszabadulni.
6/9 anonim válasza:
Naponta többször kend be pl bephantennel.
7/9 anonim válasza:
Nekünk ez pici babakorától probléma. Időközönként kipirosodik a szája körül. Nekünk a háziorvos patikai krémet ír ilyenkor fel. Nem tudom,hogy mi van benne, de mikor kiütéses, este bekenem, és reggelre elmúlik. Jó kis kenőcs.
8/9 anonim válasza:
Valószínűleg gomba lesz, vidd orvoshoz.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is gomba. Vidd el bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!