Ti nem érzitek azt, hogy a gyermekek száma egy "támadási felület"?
Ha nincs gyereked.. mikor lesz
ha egy van.. akkor kell neki a tesó
ha kettő van, akkor ha egyneműek akkor nem baj, majd a következő ellentétes nemű lesz
ha három vagy több van.. akkor milyen felelőtlen vagy, mire vállalsz ennyit, mennyi pénzed van
Engem mint egy gyerekest, levegőnek néznek, mondván csak egy van, nekem könnyű.
Nem erzem azt, h tamadasi felulet, ez sztem butasag. Az emberek kivancsiak a kistesora, mert keves az egy gyerekes csalad, max ezert erzed.
Ahhoz kepest akinek 3 van, vagy ikrei pedig biztos konyebb dolgod van, de gondolom ezert is vallaltql egyet, mert ennyit szerettel volna, vagy mert ennyivel birtok akar energiaban, akar anyagilag. Ez mar a te magan ugyed!
Csak annak támadási felület, aki hagyja magát.:)
Engem speciel baromira nem érdekel, hogy egy gyerekünk van és folyton azt kérdezgetik, hogy mikor lesz a második. Hát, nem lesz. Hogy miért? Mert több gyereket nem tudnánk teljes biztonsággal felnevelni.
Amúgy meg bizonyos magyar embernek soha semmi nem jó. Éppen ezért mindig mások táján sepregetnek, szeretnek beleszólni a másik életébe, mások életébe, pedig ha mindenki a maga tájékán sepregetne, nem a mások dolgával foglalkozni, sokkal nagyobb tisztaság lenne.:)
A kettőnél kimaradt az a feltételezés, hogyha lany es fiú van, hogy "mostmar mindkettőből van egy, akkor reméljük befejeztetek a csaladalapitast".
Mintha csak azert akarna az ember gyereket, hogy legyen ez is, az is...
nem
ma egy alig 30-as pasikától kaptam egy hatalmas bókot :-)
nem hitte el h 3 gyerekem van :-)
"Engem mint egy gyerekest, levegőnek néznek, mondván csak egy van, nekem könnyű."
Biztos majd én is megkapom, egyelőre csak a legelsőt, amit írtál (mikor lesz?). De majd megmondom az illetőnek: igen, de mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Ha ő túlvállalta magát, mert kellett az x gyerek, akkor ne rám mutogasson. Az élet nem videojáték, hogy én easyben játszom, ő meg hardcore-ban. :)
Csak itt a gyk támadási felület ez .
Èn meg nèha az egy gyerekest irigylem hogy könyebb neki egy gyerekel 3 gyerekem nèha nagyon zajos tud lenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!