Minden játszótéren van egy beképzelt anyuka klikk?
A ti játszótokon is vannak klikkesedő anyák? Akik mindent jobban tudnak, össze súgnak a hátad mögött? Akiknek a gyerekei csodagyerekek és mindent előbb kezdtek mint az átlag?
És még egymást is kibeszélik ha valaki nincs ott :s
Viszonylag kis varosban elunk, de lepten nyomon jatszoter van.
Nalunk egy ilyen van, nem is jarunk ide (pedig egyik legjobb jatszoter).
Nem mindegy milyen ruha van a gyerekeden, mert kinezik. Ahogy teged is.
Csoki-cukor-nasi-udito stb alvilagi dolog.
A te gyereked holmija a tobbie is. Barmi is az. Akar el is viheti. Ha visszakered, mert indultok haza es kellene a bicikli, nagyon szar alak vagy.
Mindenki egy evesen szobatiszta, 1.5 evesen szaval, 2 evesen 3 nyelven beszel.
Etc etc.
Ha valaki hianyzik a csodaklikkbol azt kibeszelik a hata mogott is.
Baromi faraszto lehet igy elni.
Probaltam nem tudomast venni roluk, de minden jo pillanatot elb.sznak, igy nem jarunk arra.
Erdekes, mert a tobbi jatszon nem talalkoztam ilyennel.
A játszón nem volt szerencsém még ilyen anyukákhoz de az ovis csoportunkban rengeteg volt.
Pont abba a csoprtba raktak minket amelyikbe a kisvárosunk elit kőgazdag családok gyerekei jártak.
Mi sem vagyunk szegények de gazdagok sem. De tök kellemetlen volt amikor reggel vitted a gyereket vagy hoztad délután és úgy végignéztek rajtad, hogy még én szégyeltem magam. Probáltak jópofizni persze. 😂
Az ovónők fenekét is nyalták folyamatosan. Egy mondatot nem lehetett váltani velük mert beálltak az ajtóba és nyaltak..
Ha kirándulás volt vagy közös program az maga volt a pokol.
Mindenkivel beszélgettek aztán láttad, hogy elvonulnak és sutyorognak.
Aki nem az ő értelmi szintjükön volt azt egyből kigúnyolták. Tehát nem vagy vállalkozó, nem milliomos a férjed stb..
Én se szeretem az ilyen fellengzős anyukákat de elkell viselni néha őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!