Minden játszótéren van egy beképzelt anyuka klikk?
A ti játszótokon is vannak klikkesedő anyák? Akik mindent jobban tudnak, össze súgnak a hátad mögött? Akiknek a gyerekei csodagyerekek és mindent előbb kezdtek mint az átlag?
És még egymást is kibeszélik ha valaki nincs ott :s
Nem igazán barátkozom a játszón, így nem tudom. Több játszótér is van és mindig kevesen vagyunk, így nem tűnt még fel ki milyen. Azt tudom, hogy sokan ismerősökként járnak főleg a nagyobb, menőbb játszókra, de ez engem nem zavar.
Valaki tényleg azzal foglalkozik, hogy anyukán vagy a gyereken milyen ruha van? :D Én nagyon el vagyok varázsolva. :D
Hmm ebben igazad van utolsó.
Csak azért merült ma bennem fel ez a kérdés, mert a délelőtti játszózás alatt elbeszélgettem 2 ilyen anyával. Általában a gyerekkel törődöm, de most odajöttek a gyerekeik az enyémekhez így jött a beszélgetés magától.
Megemlítettem nekik, hogy az enyém csak 2 éves kora után szólalt meg, majd hüledeztrk, hogy az övéik 16 hósan már mondatokban beszéltek. Meg van egy anyuka aki minden alkalommal előadja, hogy neki milyen könnyű szülése volt, bezzeg a többiek akik vele szültek....🤣
Meg mikor megmondtam, hogy nem viszem még sportra az 5 éves fiam, mert otthon is egész nap pörög, a játszón is. Bringázik, görkorizik, fut, mászik..tehát mozog.
Na ettől is elhűltek, mert az övéik több helyre is járnak. És ezt olyan lekezelően tudják az ember szemébe mondani.
Nem az a baj, hogy járnak a gyerekeik, hanem az, ha lenézik a másikat amiért az övé nem.
Nem a gyerekéről meséléssel van baj, hanem ha csak arról mesél/beszél és azt is olyan stílusban, amit a kérdező is pedzegetett feljebb.
Egyébként nekem ezer más téma is eszembe jut, mint a gyerekünk, de nyilván ez egyén kérdése, nem vagyunk egyformák.
16. Nekem is nagyon sok téma eszembe jut, de nagyon gyenge shorttalker vagyok, és egy vadidegennél egyiket se igazán tudom felvetni.
De nem is találkoztam még azzal, hogy valakivel ne a gyerekekről beszélgettünk volna, eddig mindenki a gyerekéről mesélt és nem pl arról, hogy ki a kedvence a Trónok harcában vagy mit gondol az Előválasztásról vagy a klímaváltozásról.
A gyerekről amúgy sem tudsz kivel beszélni szerintem olyan szinten mint a másik anyukával. Pl az Apja is meghallgatja hogy jól evett-e ma meg ilyesmi, de nyilván a blw és a pürés hozzátáplálás összevetéseben nem tud segíteni.
Én őszintén semmit nem látok a gyerekekről beszélgetésben semmi rosszat, de mondjuk ahogy fent irtam, errefelé nem is igen szokás a játszótéri dumcsizás a kisgyerekesek között.
Ha kioktar vki vagy felvág, akkor az zavaró tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!