Normlis dolog ha felek meg egy gyereket be vallalni?
Nagyon vartuk a kislanyukat(10 honapos). A parom nagyon szeretne meg egy gyereket. En viszont rettegek. Sokat szenvedtem mig teherbe estem. A szüles es a terhesseg sem volt egy leany alom, ennek ellenere a terhessegtöl es a szülestöl meg sem felek. Attol felek ami utana jön..elet ket gyerekkel.. egyke vagyok es borzalmasan hianyzott mindig egy teso, most felnött fejjel meg plane. De meg is nagyon felek
, hogy el birok e majd kettövel. A lanyom rossz alvo volt, hasfajos, most be allt valamifele napi rend, de aztan jön egy növekedesi ugras, mozgas fejlödes, es borul minden. Egyedül elünk külföldön, tervezünk haza költözni, azt remelem könnyebb lesz ha lesz segitseg.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha nem sürget semmi várjatok még. A nagy mikor megy oviba akkor elég a 2.
Nekem 2 év van köztük így volt jó, uncsitesóm 7 évet várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!