Vennél a gyerekednek műbőr csizmát?
Nagyon tetszik, prémes, magas szárú, normális színe van, nem fekete. Nem találtam neki hasonlót bőrben 15 ezer alatt, szóval megvenném ezt, csak hát műbőr. Vagy 10 éve nem volt a lábamon, gyerekre sem adok szívesen de mindenhol jártam már neten és az életben is.
Akinek van műbőr, vagy vesz a gyereknek, annak milyen télen? Fázik a lába? Belebüdösödik? Töri?
És hogy adsz rá két alsó cuccot a mai nadrágokhoz? Örülök, ha a vastag pamutharisnyára rámennek a kordnadrágok és a farmerek, nem hogy még külön aláöltözetet is húzzak rá. Na meg már iskolás, nem fogja leszedegetni külön télen, így is macera neki, hogy harisnyát(vagy leggingset) is fel kell húzni, nem csak nadrágot, ha pisilni megy.
A pamutnadrágban pamutharisnyával egyszerűen lefagy a lába, ha nincs takarva. Vékony gyerek, kevés zsír van rajta.
Overállal könnyű, de már nagy ahhoz, hogy folyton abban járkáljon, csak nagy hidegben, hóviharban vagy játékhoz veszi fel, olyankor sima vékony leggings van rajta, és belesül(Az overál is decathlonos) így is.
Szóval amikor írtad, hogy "Merinó aláöltözet, harisnya" akkor az aláöltözetet a sima harisnya HELYETT gondoltad, nem pedig rá! Tehát az anyag a lényeg, abból legyen a harisnya is, ne pamutból, hanem gyapjúból és akkor elég egy réteg. Így teljesen oké, megveszem és kipróbálom harisnya verzióban! Szegénynek esélye sincs megizzadni, már akkor fázik a lábszára, mikor kilépünk a házból.
Az anyagról már hallottam, van is belőle pulcsim a mangóból, de nem különösebben szeretem, ilyen anyagból aláöltözetről pedig nem is hallottam. Az egyik hótaposójában gyapjú volt, utálta mert szúrta. Azért megveszem, vevő vagyok az új ötletekre, amik másoknál beváltak.
Amikor vetkőztettem oviban, szólt egy anyuka, hogy azért viszket a gyerekem lába, mert fagyási sérülés van rajta. Csak piros volt és viszketett neki sima pamut harisnya+nadrág kombóban ősszel, nem volt fagy se. Azóta nagyon figyelek, egyrészt mert ciki volt, hogy ennyire "nem figyelek a gyerekre", hogy meg is sérül, másrészt mert azt hittem normális, ha az ember lába télen piros és viszket, az enyém is szokott, nem gondoltam, hogy ez komoly dolog.
Már nagyon figyelek rá, a gyerek azóta még soványabb, jobban fázik hidegben.
Ez az amit nem vennék meg a gyereknek. Egy hét utan annyira elkopik megtöredezik. Ha melegben van megizzad, büdi lesz. A gyerek megfázik.
Vegyél egy normális bakancsot neki vagy hótaposót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!