Bölcsiben köhög, otthon nem. Ez milyen betegség?
A 2.5 éves lányom ahogy belépünk a bölcsi ajtón elkezd köhögni nagyon.. Olyan öklendezve néha már. Többször hívtak is már és mentem érte alvásnál annyira köhögött. Nem mindig, de gyakran köhög ott.
Más tünete nincs. Padlófűtés van, de azt mondják van páramérő, nem száraz a levegő, és nem rossz a levegő. Az épület új, 6 éve épült.
Voltunk már gyerek pulmonológusnál, az se tudott rá nagyon mit mondani, azt mondja ha valami betegség tünete pl asztma stb akkor az otthon is előjönne, ha krupp akkor éjjel köhögne inkább stb.
Akkor mi lehet?
Por?
Vagy ami először eszembe jutott, hogy idegi alapú. Szeret bölcsibe járni? A tesóm volt olyan, hogy betegséget tudott produkálni, hogy otthon tudjon maradni.
Por sincs szerintem, én nem érzem vagy látom, és nagy a tisztaság.
Alapvetően szereti amúgy, márciusban kezdte, nem volt semmi gond beszokásnál és azóta sem.
A meleg száraz levegő kaparhatja a torkát. VAGY tikkel(ilyen tikk is van, szorongás miatt jön elő). VAGY allergia valamire. VAGY viccesnek tartja és direkt csinálja.
Tudom kizártad mindet, akkor én tikkre gyanakodnék, mivel csak a bölcsiben fordul elő. Szomorú, ha ilyenkor nem maradhat a bölcsiben?
Volt mostanában beteg? Lányom bekapott valami vírust 3 hete, itthon már nem kohogott max, 1-2 alkalommal, oviban viszont ahogy bemelegszik azonnal elkezdi,de nálunk kb megfozik ottbent a gyerekeket,kb 26-28fok van.
A másik,ha kifejezetten alvasnal jön elő gondolnek allergiás reakcióra is.Mosopor,valami anyaga parnaban ami irritálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!