Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? Kinek volt vagy...

Mit tegyek? Kinek volt vagy van még így?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kislányom 4 éves eddig semmi gond nem volt vele, de most kb 1 hete nagyon furcsán viselkedik mindent elmond pl, anya odaraktam a falhoz a kezem, a játékomat a szememhez tettem vagy lefeküdtem a párnára.. ez nem hangzik valami furcsának így tudom de ezt minden percben csinálja egésznap anya, anya, anya már megbolondulok tőle, a másik meg hogy minden éjszaka fel kel és sír.

Ha meg kérdezem csak annyit mond hogy nem tudom vagy hogy csak el akar nekem mondani mindent.. hiába magyarázom el neki hogy de nem kell minden eggyes mozdulatáról tudnom.

2021. okt. 13. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez teljesen normális. Ahogyan nő, úgy kezdi megérteni a dolgokat, a világ rejtelmeit, rácsodálkozik a képességeire és ezt szeretné megosztani azzal az emberrel, aki a legközelebb áll hozzá. Elhiszem, hogy idegesítő, de gondolj arra, hogy ez is egy korszak, ami elmúlik, ha már mindent megértett.
2021. okt. 13. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs így, 4 és fél éves lesz, fárasztó dolgokat magyaráz, mint minden 4 éves, de nem narrálja végig a napot.
2021. okt. 13. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális, most ilyen korszakukat élik. Kisfiam és barátnőm kisfia is pont ilyen, épp a minap beszéltünk 🙂 örülj neki, sógornőm kisfia csak most kezd beszélni mondatokban és ő mondta , örülne ha annyit beszélne mint az enyém😀
2021. okt. 13. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami szorongás, ha van rémálma, akkor biztosan. Talán egyszer szóltál neki, hogy fontos, hogy tudj mindenről és túl komolyan vette, vagy hallott valamit, hogy anyunak mindenről tudnia kell.

Nálunk sem volt, de hogy örültem volna neki. Hiába mondom a gyereknek, folyamatosan titkolózik, kapásból tagad a sima "mit csinálsz" kérdésre is, hogy "semmit".. Akár rosszban sántikál, akár nem.

2021. okt. 13. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!