Mit tegyek? Kinek volt vagy van még így?
Sziasztok! Kislányom 4 éves eddig semmi gond nem volt vele, de most kb 1 hete nagyon furcsán viselkedik mindent elmond pl, anya odaraktam a falhoz a kezem, a játékomat a szememhez tettem vagy lefeküdtem a párnára.. ez nem hangzik valami furcsának így tudom de ezt minden percben csinálja egésznap anya, anya, anya már megbolondulok tőle, a másik meg hogy minden éjszaka fel kel és sír.
Ha meg kérdezem csak annyit mond hogy nem tudom vagy hogy csak el akar nekem mondani mindent.. hiába magyarázom el neki hogy de nem kell minden eggyes mozdulatáról tudnom.
Szerintem valami szorongás, ha van rémálma, akkor biztosan. Talán egyszer szóltál neki, hogy fontos, hogy tudj mindenről és túl komolyan vette, vagy hallott valamit, hogy anyunak mindenről tudnia kell.
Nálunk sem volt, de hogy örültem volna neki. Hiába mondom a gyereknek, folyamatosan titkolózik, kapásból tagad a sima "mit csinálsz" kérdésre is, hogy "semmit".. Akár rosszban sántikál, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!