Mennyi ideig sírt gyermeked reggelente az oviban? Kinek mi a tanácsa?
Első három nap brutális volt ,mert szó szerint őrjöngött és olyan önkívületi állapotba került ,amit itthon soha nem produkált, hogy fél órán keresztül ( óvónő szerint ) nem lehetett sehogyan sem megnyugtatni. Aztán az utolsó 2 nap már jobb volt , sírt akkor is de mára nem őrjöngött és kb 5 percig. Aztán egy hétig nem tudott menni ..ezután féltem is hogy na majd mi lesz... szerencsére "simán" ment, sírni sírt,de ekkor is csak pár percig...aztán megint nem tudott menni egy hétig,mert beteg lett🙄🤦🏻♀️ Azóta jár ,de még mindig ugyan úgy sír reggel, igaz pár percig aztán már játszik is tovább. Óvónő azt mondja szofogado, ügyes Kisfiú már eszik is, mert élőtte első pár napban mèg le ülni sem akart az asztalhoz ...Azt mondta az óvónő nincs vele gond, nagyon szereti ha festenek vagy ragasztanak valamit, azt itthon is..és a táncos, zenés foglalkozásokat vagyis mindenben részt vesz . Tehát nincs vele gond és ő is nap végén mindig mondja ,hogy anya jó volt az oviban meg mesél is miket csináltak. Azt mondta az óvónőt is szereti.Minden reggel ő kelt, hogy anya ébresztő,megyünk oviba. Mikor meg érkezünk egyedül veszi le a kabátot , cipőjét..minden odáig jól megy,amíg be nem lépünk a terembe. Akkor elkezd sírni ,hogy anya, anya🥺 én még szoktam egy darabig hallgatozni és tényleg csak 1-2 percig sír ,aztán már nem szoktam hallani,de az óvónő is azt mondta ,hogy hamar megnyugszik.
Szóval látszólag szereti az ovit, de akkor miért sír mèg mindig mi lehet a baj, jó nyilván tudom ,hogy hiányzom neki stb. Hiszen 3,5 évig csak velem volt... Tény, hogy nem volt beszoktatás, a covidra hivatkozva😤 annyit engedtek ,mikor volt ez az első pár nap őrjöngése,hogy az ajtóban állhattam addig amíg el nem kezd játszani, oldódni..ez kb 15-20 perc ( egyébként én határozottan kértem ,hogy legalább ennyit engedjnek meg,különben át viszem oda ,ahol van rendes beszoktatás ) Aztán elmentem és azt mondták keresni keresett,de nem sírt.
Arra gondolok lehet az is volt baj,hogy nem volt normális beszoktatás és hogy elsőre 2 hetet kihagyott.
Valakinek valami tanács, hasonló szituáció?
A sírás neked szól. Te is hallod, hogy amint azt hiszi, hogy már nem vagy ott, hüppög még egy kicsit a tisztesség kedvéért, aztán megy is játszani.
Van apja a gyereknek? Mert akkor kipróbálhatjátok, hogy egyszer ő viszi oviba, szerintem akkor nem sírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!