Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig tart a "csak anya"...

Meddig tart a "csak anya" időszak?

Figyelt kérdés
Amikor csak anya jó mindenre: fürdés, meseolvasás, stb.

#Csak anya
2021. okt. 7. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Fiam 4 éves lesz , eddig nem volt ilyen. Kb 2 hónapja van ez, a saját apjával se akar maradni. Mondjuk nálunk sok változás történt az életemben...lehet ez is vagy csak most ilyen korszakot él🤷🏻‍♀️
2021. okt. 7. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

"Rossz az elgondolásod."

Szerintem is igaza van, nálunk is bejött. Apjuk home officban, a kicsivel konkrétan többet volt itthon, mint én, mert a nagyot én hordtam közben ide-oda. Nála így egyáltalán nem jelentkezett. A nagynál pedig pont ugyanúgy volt apa-, mint anya-korszak és egyik se volt "megtörhetetlen". Kis következetes nem és voila. Pedig másban egyáltalán nem könnyű eset.

2021. okt. 7. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

“Kis következetes nem és voila. Pedig másban egyáltalán nem könnyű eset.“

Nem is értem, mi az, hogy a tied másban egyáltalán nem könnyű eset? Kis következetesség és kész. Máskor nem próbáltad még?

Vagy izé… van hogy nem működik? Nem mondod! Aztán arra gondoltál-e már, hogy más porontya meg az anyázásban “nem könnyű eset” másban meg igen?

2021. okt. 7. 23:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk addig tart a "csak anya" időszak, amíg apa el nem utazik valahova. Ha nincs otthon, rögtön apa kell.
2021. okt. 8. 04:51
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

2,5, illetve 6 évesek a gyerekeim, a nagy még mindig ilyen, ha van lehetősége. Nyilván már nagy és belátja, hogy van, amikor anya elfoglalt, de ha választhat, mindig én. A kicsi elejétől jobban hajlandó volt elfogadni az apját, de nála is van, amikor mindenáron én kellek.

Ja, és nem azért, mert apa nem vett részt a dolgokban rendesen. Az első naptól kezdve mindent IS csinál mindkettővel, pelenkáz, öltöztet, ringat, altat, játszik velük, hordozta is őket, onnantól, hogy már nem csak szoptak, etet, rendszeresen maradt velük itthon egyedül is. És mégis anyásak,főleg a lányom.

2021. okt. 8. 07:11
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Egyik gyerekem sem "csak anyás", a nagynál sérelmeztem is, pedig még csak le se volt passzolva soha senkire. Lehet pont ez az oka, hogy mivel anya mindig ott volt, nem kellett. Apa bezzeg igen. 🤣

A kisebb egy fokkal anyásabb, de csak a szoptatás miatt. Nem is sikerült még elválasztani 2,5 évesen, de a fő oka, hogy örülök hogy ebben nem helyettesít az apja. 😂 Egyébként simán elaltatja esténként hiszti nélkül.

2021. okt. 8. 07:24
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Jezus
2021. okt. 8. 08:32
 18/19 anonim ***** válasza:
25%

Meddig tart a "csak apa"?

Soha nem volt még csak anya korszak. 6 éves a nagyobb.

2021. okt. 8. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:
70%

2 és fél éves, kb születése napjától a mai napig tart 🤦‍♀️

Csak én altathatom, ha elesik pl csak én vigasztalhatom. Pedig mamával, apával is rengeteget van. Szóval nem amiatt van, hogy csak velem van.

2021. okt. 8. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!