Mit csináljak vele?2,5 éves fiam alig eszik meg valamit.
Szerintem túlzottan ráizgulnak az emberek erre a nem eszik dologra. A gyereknek megvan a maga igénye, nem hülye hogy halálra éheztesse magát. Majd eszik ha éhes.
Sokkal nagyobb baj ha el van hízva, azzal meg alig van aki foglalkozik. Ha "kis husi" akkor már örülnek is neki, a gyerekkori szív- és érrendszeri megbetegedése száma közben meg az egekben! Soha nem volt még ilyen sok túlsúlyos gyerek!
Szerintem ez a "jaj de vékony" hülyeség inkább arról szól hogy mások mit gondolnak majd rólam mint szülőről, minthogy tényleg a gyerekről szól. Majd azt gondolják hogy nem adok enni a gyereknek mert inkább elköltöm a pénzt magamra/iszok/eljátszom/sajnálom tőle vagy hogy rossz anya/apa vagyok mert nem tudom "jó húsban tartani" a gyereket.
Még a nem túl változatos kaja sem annyira rossz mint ha hagyják hogy egy kiló cukrot/csokit egyen a gyerek hetente (van aki naponta!). Ha épp a nem változatos korszakát éli (amit jó eséllyel kinő majd), akkor kapjon gyerekvitamint és nem lesz baja.
Én még olyanról nem hallottam hogy a gyerek végelgyengülésben meghalt mert válogatós volt.
Sztem mindenki nyugodjon le a p...ba :D
Nem vékony,pont jó,azt mondta a gyerekorvos,hogy jól néz ki.
Lehet tényleg én reagálom túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!