Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislánynak ajándékötlet?

4 éves kislánynak ajándékötlet?

Figyelt kérdés

Mancs őrjárat, Jégvarázs, Bing, ilyesmiket szeret. Szeret rajzolni, de ezt már elsütöttük korábban, kapott nyomdakészletet, mágneses rajztáblát rajzfilmfigurás témában.

Anyukát kérdeztük, de nem igazán tudott konkrét ötletet adni, mindennek örül jeligére.

Valami értelmeset szeretnék neki hatezredik plüss meg olyan játék helyett, ami a sarokban végzi (ruhát kap más rokontól most).

Rollert korábban kapott már tőlünk, kisbiciklit más rokontól.

Ötlet egy ekkora kislánynak esetleg? Születésnapra lesz, szóval pont 4, most lett csak ovis.

2021. okt. 4. 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Na 8-as, azért ez egy gusztustalan hozzászólás volt.

Én mindenkit felpontoztam amúgy.

2021. okt. 4. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Nagyjából mindenki értelmes válaszokat adott, mégis idejött egy tucat ember lepontozni mindenkit. Ennek mi értelme volt? Legalább a felük valószínűleg nem is válaszolt. Pedig ezek után szerintem sokakat érdekelne, a lepontozók mit tartanának hasznosnak, helyénvalónak.
2021. okt. 4. 23:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Felpontoztam mindenkit, én nem is értem, egy ilyen kérdésen mit lehet lepontozni? 🤷‍♀️

Ötleteket kértem, nyilván mindenki saját tapasztalat alapján ír, mert minden gyerek más, szóval nincs haszontalan válasz, arra mind tök jó, hogy kicsit konkrétabban tudjak keresgélni, mint a "google 4 éves játék" kulcsszavára, ahol úgyis csak a legnagyobb játékboltmárkák másznak az arcomba!

Szóval én köszönöm mindenkinek. :)

Egyébként kérdésre válaszolva, nagyjából 10ezer Ft körül gondolkodunk, ez tényleg kimaradt a kérdésből (de a plusz ötleteket se bánom, lesz még karácsony is :D).

Így elsőre ez a homokos gyurma nagyon izgatja a fantáziámat, ha tényleg olyan jó, mint aminek írják, bár már ott is elvesztem, hogy eredeti meg utánzatok meg melyik márkát vedd meg csak ez a jó... :D

2021. okt. 5. 00:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Nézd,én sose néztem márkát.

A gyurma az gyurma,régen mi a jó kis olajos gyurmákkal játszottunk órákat,pedig valamelyik nem is egy márkás süni volt hanem simán a sarki boltban kapható párszáz forintos.

Olyat érdemes venni,amihez találsz utólag is töltőanyagot,én ezért ajánlottam a Play-Doh (dough?) márkát :D

Mert adnak egy szetthez kb 4-6 színt,a többit mint említettem is kb 300ft-tól 600-ig terjedő darab áron vesztegetik hol egyesével,hol pedig tucatjával.

Nem is drága annyira (bár nem is az a lényeg) kb ez a pónis is 4.000 mindenhol,ha veszel mellé még 3.000-ért 10db vegyes színt 7.000-ből ki tudsz hozni egy sok színű homokgyurmás ajándékot.De persze csak ötlet továbbra is. :)

Ez is pónis:

[link]

Ez dzsungeles:

[link]

Unikornis:

[link]

Édesség:

[link]

2021. okt. 5. 00:56
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

A homokos gyurma nagyon jó, viszont a szülőknek szívás. Szóródik mindenfelé.

Az én lányom is ennyi idős.

Ő nagyon szereti a gyurmákat. Soha nem elég, fogyó eszköz is és mindig örül neki. Szerintem egy lányos témájú gyurma szett mindig jó választás! De bármilyen kézműves játékot szeret. Gyöngyfűzés, vagy van ez az aqua beads, azt is nagyon szereti.

Ő szeret barbie-zni is. Jöhet bármilyen barbie baba.

Nagy sláger még az enchantimals baba. Abból is van egy hatalmas készlet, de még nem elég😄

Illetve bármi ami jégvarázsos. De a barátnői körében is nagyon “menő” a jégvarázs.

2021. okt. 5. 08:12
 16/16 A kérdező kommentje:

15, Néztem ezt az aqua beadset is, mielőtt kiírtam a kérdést, 4 évesen ahhoz nem pici még? Mármint nekem elég pepecselősnek tűnik, hogy rakd ki a színekből a formát, ami eleve egy összetett szín-minta látást igényel, sablon meg spriccelés meg fordítsd... És itt el is bizonytalanodtam, én magamtól inkább ilyen 6-8 évesnek adnám. :D

De tény, nincs saját gyerekem, nincs a közelben fixen négyéves, sose tudom, hogy alá vagy fölébecsülöm a tudását.

Még a pötyin gondolkodtam el ugyanezen az elven, az anno nekem is volt, de hát az meg lehet már nem is divat. :D

14, Ott is szerintem a Play-Doh az eredeti, a Dough meg a többi az utánzat asszem. :D Azt könnyebben megfejtem, már akkor is az volt a nagy menő márka, mikor én voltam gyerek. :) Csak erre a kinetikus homokra írták nagy betűkkel az egyik oldalon, hogy hamisítják meg a többinek nincs meg a kinetikus része stb., ott akadtam el.

Köszönöm a linkeket!

2021. okt. 5. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!