4 éves kislánynak ajándékötletek? Ami nem csak pár napig érdekes?
Görkori szerintem korai. Ahhoz kicsi még.
Társas már van ennyi idősnek.
Unokahugi nemrég volt 4 éves, ő most Én kicsi pónim mániás, azokat kapott. Plüssben, meg mindenféle játékban.
Mi az a többi játék, ami már van? Társason kívül minden?
Így elég nehéz tippeket adni.
Ekkora gyerek mindent meg fog unni, főleg ha felvásároltatok egy játékboltot. Sose fogja megbecsülni a játékokat, ha egyből újat kap, amint ráun.
Amik semmire se jók, azok a mozgó, zenélő állatok. Előre bekorlátozza, mit lehet vele csinálni (semmit), nem hagy teret a kreativitásnak. Divatosak, kell a gyereknek, mert mindenkinek van, drága, és miután kipróbálta, megy a sarokba.
Mit szeret?
törölve lett az első hozzászólás, nem tudom miért
gyöngyfűző, rajzolós dolgok, fésülhető babafej és sátor. Ez volt felsorolva, erre írtam h már van
Zingó társas, Kisvakondos szókirakó, KisVakond kertje - ezek nagyon jó társasok, bogyó és babócás párosító kártya.
az enyém legó és gyurma mániás amúgy, szintén 4.
Ha a könyveket szereti, Vadadi Adrienn könyveit ajánlom, óvodáskorúaknak szuperek! Illetve a Csiribí és Panka sorozat, szintén ovisoknak fantasztikus.
De vehetsz kinetikus homokot, ujjfestéket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!