Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyiért szoktál cipőt venni...

Mennyiért szoktál cipőt venni kisgyerekednek? (5-6 év)

Figyelt kérdés

Új cipőre gondolok, nem használtra.

Szerencsére nincs bokasüllyedése, magas lábfeje, lúdtalpa, stb… normál cipők megfelelnek neki.

Sok márkát használtunk már (d.s step, geox, elefanten, ponte, superfit, primigi…) 10-20 ezer közt alakultak árban.

Igen ám, de most már kelleni fog a 30-as méret és jelentősen ugrik az ára is…

Télire néztem Superfit bakancsot… 30 ezer… Geox szintén 28 ezer…

Túlzásnak érzem. Ti kiadtok ennyit egy szezonra?

2021. szept. 20. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Bocsánat a félig Off-ért, de az általatok drágán vett cipő meddig marad ép?

Mi Deichmannban veszünk cipőt, de max 7000ig mert 2 hét után már le van rúgva az eleje, a bicikli az ovi teljesen kikészíti a cipőket…

A ti cipőitek ennyivel jobbak hogy szántok rá ennyit vagy a gyerekek nyugodtak és nem rúgják szét?

2021. szept. 20. 14:57
 12/18 A kérdező kommentje:

#11.

Én általában bőr cipőt veszek a gyereknek, de természetesen van sport cipője is.

Óvodába én már nem vagyok hajlandó mást adni rá, csak a Decathlonban 7-10e Ft-ért kapható sportcipőket.

Évek óta eszébe nem jut ráülni ezekre a h.lye műanyag motorokra, persze az oviban az a legmenőbb… meg isten tudja mit csinálnak, de pillanatok alatt szétszedi a cipőit.

Otthon is van egy ilyen kinti cipője, azt sem kíméli, de még mindig sokkal jobb állapotban van, mint az ovis…

A többi akkor van rajta, amikor olyan helyre megyünk, az azért vállalható.

Pl. játszótérre is ráadom a bőrt, ott sem amortizálja le annyira.

A Superfit bakancsai sem mennek tönkre, nem úgy, mint pl a bőr… rá tudom adni oviba is. Valahogy sokkal strapabíróbbak.

2021. szept. 20. 15:10
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Van olyan cipő,amit nem rúgnak szét. A D.D step nálunk mindig nagyon hamar tönkrement, de egy tényleg jó minőségű cipőnek nem szabad, hogy 2-3 hét után látszódjon rajta,hogy le van rúgva az orra. Ez sajnos valóban minimum 15000 ft-os tétel
2021. szept. 20. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Fiam soha egy cipőjét nem rugta szét pedig nem egy nyugodt gyerek. De nem a szétrugás miatt veszek drága, minőségi cipőt, hanem, hogy egészségesen fejlődjön a lába és ne is izzadjon bele.
2021. szept. 20. 15:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Geox sportcipője a fiamnak (8 éves) 2 hónap után vállalhatatlan. Darabokban van. Soha az életben többet nem adok ki pénzt cipőre, a legolcsóbb pont jó arra, hogy leessen róla.
2021. szept. 20. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:

"Bocsánat a félig Off-ért, de az általatok drágán vett cipő meddig marad ép?"

A superfit bakancs újszerű szezon végén is, pedig kismotor, futóbicikli napi szinten megy. Hó, latyak, sólé se árt neki. Még a talpa sem kopik meg, pedig minden más cipőjükön látszik a használat.

Ez a fajta:

[link]

(Még 28-as fog kelleni)

2021. szept. 20. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Az én fiamra is új cipő kell minden szezonban. Régen próbálkoztam olcsóbb cipőkkel/szandikkal, de azok is minimum 5 ezer ft-ba kerültek és elszakadtak, kinyúltak, nyomták a lábát. Most vettem/fogok venni 2 szandit (egy ovis benti + egy itthoni benti) a CCC-ben Lasocki márkájút. Azok nagyon jók, 10 ezer darabja. Bakancsot meg Fila-t veszek minden évben a Deichmannban szintén 10 ezerért.

Szóval 10 ezerért már lehet kapni jó minőségűt.

2021. szept. 21. 10:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Szezonnak megfelelően mindig két pár cipője van, amiből az egyiket rendszerint használtan veszem marketplacen. De a hasznaltat úgy kell érteni, h párszor hordott, gyakorlatilag hibátlan darabokrol van szó, de mondjuk eredeti ár feléért árulják.

A másik pár mindig új, mi a DDStepet és a Ponte 20at szeretjük. Így egy szezonra kb 15ezerbol megvan a két pár cipő.

2021. szept. 21. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!