Milyen márkájú szupinált cipőt veszel kisgyerekednek?
Kisfiam orvosi javaslatra szupinált cipőt hord. Salust vettünk neki, de három hónap után kilyukadt az orra; látszik, hogy egy vékony réteg velúrbőrt dolgoztak rá némi textilre.
Esetleg ismertek jobb, tartósabb márkát? Egyelőre csak a Supykids-ről találtam némi infót a neten, úgyhogy bármilyen tanácsnak örülnék.
Nálunk van egy ortopéd cipész, aki nagyon jó minőségű cipőket, szandikat csinál és hasonló áron 8.000 körül vannak. Ő is forgalmaz szupinált cipőket, de én jobban meg vagyok elégedve az ő saját cipőivel és persze tuti hogy jót csinál :), mert előtte megnézi a gyerkőc lábát és mintát vesz.
Ha esetleg pesti vagy ott is van üzletük, azt nem tudom melyik nap van ott, de ha rákérdezel biztos megmondják, ill. mutatnak mintákat.
Bokor Supi+, itt: www.bokorcipo.hu
ez nem Supykids, hanem egy teljesen más márka
nekünk ez vált be, iszonyat kényelmes, strapabíró, a lányomnak csak ebben nem fáj a lába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!