Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 3 évesnek megéri gumicsizm...

Egy 3 évesnek megéri gumicsizmát venni?

Figyelt kérdés

1,5 évesen volt neki, de kb 2x volt a lábán. Nem akarok megint így járni. Esőben nem igazán megyünk ki, eső után jönne jól. De amikor ősszel esik az eső, akkor már hideg is van. Szerintem fázna benne a lába, nem? Nem akarok feleslegesen költeni rá, ha nem is hordaná.

Most lesz ovis, ott fog kelleni?

2010. aug. 31. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
enyém kettő és amikor volt 1500-ért auchanba akkor vadásztam neki, de elkapkodták....annyiért szerintem még megéri venni egy kicsit nagyobbat, de pl 3500-ért láttam pókembereset annyit biztos nem adnék érte, mert tényleg nem lehet kihasználni annyira!
2010. aug. 31. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Az enyém 2,5 éves, szintén elkoptatta a gumicsizmáját és ma is abban volt kinn. Én ilyenkor két zoknit adok rá, soha nem volt hideg a lába, mikor bejöttünk, pedig most is csak 11 fok van kinn és másfél órát kinn bohóckodott!
2010. aug. 31. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen mnegéri.. nem fog fázni benne a lába,ha kell tudsz bele két zoknit is húzni.
2010. aug. 31. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
A hidegebb időben vastag zokni van a lábán. 2 éves kora óta van gumicsizmája. Amikor nagyon hideg van,akkor inkább a béléses téli csizma van a lábán, ami nem ázik be,olyan anyagból van-én csak olyat veszek,ami vízálló.
2010. aug. 31. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Másfél éves korától van gumicsizmája a lányomnak, imád pocsolyázni. Két zoknival adom rá ha hideg van. Használtat szoktam venni, mert azért ez ritkábban van a lábukon mint egy cipő, nem igazán használódik el.
2010. aug. 31. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is megéri, az én lányom nagyon sokat hordja. 2 évesen külföldön kinézett magának egy virágosat, na, azt még itthon a lakásban is rendszeresen felvette. Akkor szokott rá a gumicsizmára.

Nagyon praktikus darab, esős időben szerintem ideális. Védi a nadrág szárát is, az sem lesz vizes, sáros.

Oviba meg azért is jó, mert egyrészt könnyen fel tudja venni a gyerkőc, másrészt nem kell aggódni a cipőért, amikor a bokáig érő sárban dagonyáznak majd (Nálunk pl. minden nap mennek udvarra, ha nem esik az eső, akkor is, ha nyakig sár minden.)

2010. szept. 1. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ , hogy hol laktok. Ha falun vagy falusias családi házas övezetben, ott jó szolgálatot tesz. Ha egy betondzsungel közepén, akkor nem biztos hogy ki fogjátok használni. Én az esőben és sárban is felfedezős, "kalandor" típusú anyuka vagyok, aki hagyja, hogy a gyerek kipróbálja a pocsolyában tocsogást - persze csak "gumicsellóban". :) A lányom 4, a fiam 1,5 éves. Csak azért nem kopott el a gumicsizmájuk, mert kinőtték. :) Ja, és sose fáztak fel benne. Igaz, hogy vastag frottír zoknik adok rájuk.
2010. szept. 1. 10:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Bp-en lakunk, zöldövezetben, de nem családi házban. Tehát sétálni aszfalton tudunk. A közeli játszótér pedig füves. Akkor megnézem, h használtan látok-e valami jót. TeszVeszen, Vaterán lehet jókat kifogni?
2010. szept. 1. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Igaz én nem vagyok anyuka :) De én a vaterán vettem egyet magamnak kb. 1 éve, mert még a legnagyobb esőben és sárban is kijártam segíteni a lovardába és ha nem nőttem volna ki még most is jó lenne, nem kopott el meg semmi.

Amúgy 14/L

2010. szept. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!