Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány cipőt használ az ovis...

Hány cipőt használ az ovis korú gyermeketek?

Figyelt kérdés
oviba menős cipő/udvari cipő/benti/játszóteres/csini...stb?vagy van egy és az oviba ami kell és ennyi?
2021. szept. 17. 14:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kb. 4-6 pár van szezononként.

Most épp:

-ovis benti

-ovis tornacipő

-'elmenős', vékonyabb

-játszós

-zártabb, melegebb, vízhatlan

-gumicsizma

2021. szept. 18. 04:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

10 màzlista

Bàr én emiatt tettem hozzá a kertes házat, ahol folyamatos futóbicikli/ motor stb van

Vagy a homokban, sàrban dagonyàznak

Emiatt kell ennyi

Nagyobb lesz, akkor tuti jobban vigyàz

2021. szept. 18. 07:09
 13/21 A kérdező kommentje:
10-es Ti ugyanazt használjátok kinti cipőnek mint amibe jártok? Nemtudom nálunk nagyon kinyírják az udvari cipőt nem kímélik..mire hazahozom lepucolni már vállalhatatlanul néz ki:D
2021. szept. 18. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Ovis benti

Kinti (ebben megy, és ebben van az udvaron is)

Edzőcipő edzésre

Gumicsizma

Téli csizma

Szandál

Nyilván nem egyszerre, évszaktól függ.

2021. szept. 18. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Pont most vettem a fiamnak két új szandált. Szóval nálunk kell egy évben:

- 2 szandi (egy az ovis benti, egy a házban benti)

- egy félcipő ami őszi/tavaszi

- egy nyári cipő (pl. vászon vagy szellőző anyagból)

- egy bakancs

- egy gumicsizma

- egy hótaposó

- egy gumipapucs (mert úszásra jár)

Szóval borzalmas. Ha mákom van, évente elég újat venni. :-/

2021. szept. 18. 11:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja, még kihagytam a fehér talpú tornacipőt.
2021. szept. 18. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Rengeteg… még fajtán belül is duplázunk most pl gumicsizmából ne legyen az, hogy ha valahogy vizet varázsol bele mégis, akkor nincs váltás míg szárad. De nálunk extrémen sarazhat, vizezhet is.
2021. szept. 18. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Ovis benti, ezen kívül mindig mindenből 2 van neki, hogy legyen váltás ha az egyik durván koszos lesz,elszakad stb. Tehát nyáron két szandi, plusz vászon cipő, tavasz-osz két zárt cipő, télen 2 csizma. Ezeken felül ünneplő cipő és gumi papucs mindig van az aktuális meretbol.
2021. szept. 18. 22:32
 19/21 anonim ***** válasza:

10es vagyok. Az én lányom kicsit speciális. Jelenleg egy Adidas félcipője van, komolyan, egy karc nincs rajta. De már megvettük a magasszárút a Ddstepben.

Ő vigyáz mindenre, a játékaira is, nem vész el semmi, nem tesz tönkre semmit. Még a gyurmát se keveri össze.

Részben tanítás eredménye, részben örökölte (én is ilyen vagyok), részben az, hogy autista spektrum szélén van (pervazív zavar).

2021. szept. 18. 22:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Értem az más tényleg speciális vagy inkább különleges ;) ezt a vigyázós tulajdonságot örülnék ha átvennék a gyerekeim , de még nem sikerült átadnom pedig igyekszem xD
2021. szept. 19. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!