Tudnátok nekem jó mesekönyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 éves lesz, olyan könyvet keresek ami jó vastag, jó sok mese van benne. Kedves, aranyos kis meséket szeretnék, ami nem túl rövid, de nem is 10 oldalas. És ha lehet változatos. Ja és "gyerek nyelvem" legyen a szövege... Kép jó ha van benne de nem fontos.
Vettem már pár mesekönyvet de eddig mindegyikben csalódtam. Vagy túl rövidek voltak benne a mesék, vagy mindegyik egyforma volt (pl. ugyanazok az állatok más történetekkel), vagy olyan szavakat, kifejezéseket használtak benne amiket én felnőttként értek persze, de egy 5 éves gyerek még biztosan nem.
Ár nem számít, szeretnék már találni végre valami jót.
2021. szept. 15. 13:48
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utánanéztem, jókat írnak róla.
2021. szept. 15. 15:40
4/5 anonim válasza:
Bodó Béla Brumi könyvei.
Mesél az erdő sorozat.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!