Közel 2,5 éves gyerekkel adventi naptár?
Az én kisfiam tavaly volt ennyi idős.
Kapott egy Hot Wheels adventi naptárat, mert autómániás - ebben 8 autó volt, a többi kiegészítő játék, nagyon tetszett neki, mindig várta, hogy mi van benne. Ezt mindig reggel kapta meg.
És volt egy másik, ahhoz én csináltam 24 kis csizmát filc anyagból, hozzáerősítettem egy borítékot, és abban voltak apróságok: csoki, szaloncukor, aszalt szilva, radír, zsírkréta, matrica, lufi, gyurma, nyomda, hűtőmágnes, ceruza faragó, mintás sebtapasz, diafilm, kicsi karácsonyfadísz. Ezt mindig délután kapta meg, főleg, ha édesség volt benne, azt nem akartam reggel.
Kapott, nem édességeset, karácsonyi illatok voltak benne, ami szuper, de annyira nem érdekelte, idén valami barbi, hercegnöset kap, édességet kerülöm, mert gyakorlatilag csak édeset eszik.
Tavaly volt gyurmás és gyurmához karácsonyi kinyomók, az is jó ötlet ha szeret gyurmázni.
Biztos, hogy tetszene neki. A lányom két éves volt amikor először kapott. Nagyon élvezte.
A kicsi most 15 hónapos lesz addigra, neki is lesz valami, nyilván ő még nem érti, de mindent akar, ami a nagynak is van, nem maradhat ki.
Rengeteg ötlet van. Csinálhatod te is, de vehetsz is, már nem csak édességeset árulnak. Úgy is lehet, hogy veszel sok kis apróságot, amit szeret. Csattok, hajgumik, matricák, ékszerek. Vagy veszel egy doboz legot ha szereti és azt elosztod, de bármit bele lehet tenni.
Én idén szerintem barbie kiegészítőket fogok bele venni. Cipők, ruhák stb. A kicsinek még nem tudom😄
Mi is szoktunk adventi naptarat kesziteni, amit mi toltunk meg.
Tavaly ilyenek voltak:
Hajcsatt, hajgumi, karkoto, nyomda, matrica, csillamtetko, kis duplo állatok, pet shop figura, kiegeszito barbiehoz, kis ponik, gyurma, csillogos toll, kis meretu kifesto, puzzle.
4-5 rovid mese, diafilm
Emelett volt meg par kis zsakban gyumolcspure, keksz, szaritott gyumolcs.
Soknak tunik, de a legtobb filleres dolog, aprankent vettem meg, nagyon elvezte a nyitogatast, nekunk megerte 😊 mindennek orult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!