3 éves ikrek miert ilyen szofogadatlanok?
Ahányszor kijön, annyiszor visszaviszed.
Dackorszakban vannak, próbálgatják a határaikat.
Érdemes megnézni a Szuperdada visszatér sorozatot (youtube-on fent van), ott is küzdenek a szülők hasonló problémával. Annyiszor kell visszarakni a sarokba, amennyiszer szükséges, és brutál nagy türelem kell hozzá.
Ha ülve nem tudnak enni, akkor nem esznek. Nincs kaja, csak akkor, ha ülnek. Kétlem, hogy ennyi éhezéstől rosszul lennének.
Lehet, hogy nekik más módszer válna be, pl. egy pontrendszer, ahol a jó viselkedéssel jutalmat szereznek, ez lehet akár játszóház, akár más.
Az nem normális, hogy 3 évesek parancsolgatnak felnőtt embereknek. Lehet oka a határozatlanság, a nevelésbeli széthúzás a két szülő között, a korlátok hiánya, és vélhetően az ikrek természete sem egyszerű, gyorsan ki lehet mellettük merülni, ilyenkor a szülő hajlamos a gyereke kedvére lenni, hogy végre nyugta legyen.
2,5 eves ikreink ugyanilyenek. Dackorszak, feszegetik a hatarokat. Be kell szigorítani. Ahogy irtak elottem is, beallitod a sarokba es ha eljön visszaviszed, addig csinálod amig ott nem marad 3 percig. Igen eleinte rohadt nehez lesz es biztos h orditani fognak, de megtanuljak. En is egyebkent a Szuperdadat neztem es onnan lestem el par dolgot. Ez a saorkba allitos dolog nalunk az elso alkalommal 2oran at tartott, addig folyamat vittem vissza a gyereket a sarokba. Mar majdnem sirva fakadtam, hogy nem hiszem ezt el.
Kovetkezetesnek kell lenni! Ne engedd, hogy allva egyenek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!