Grape-fruit mag kivonatot adtatok már gyereketeknek? Tényleg használ?
Létezik ennek egy Citrus csepp nevű változata, ami vízben oldott, nem alkoholban, én ezt szedem, ha azt érzem, hogy meghűltem, vagy náthás leszek.
Utánaolvastam egyébként,és úgy hat, hogy segít a szervezetnek a C vitamin hatékonyabb felszívódásában, ezért én mindig beveszek mellé még egy 500 mg-os C vitamint is. Tényleg keserű, egyetlen italban lehet viszonylag jól elrejteni az ízét: rostos narancslében!
Én már második éve szedem, alkalmanként megelőzésre és azóta nem voltam beteg. Régebben pedig nagyon gyakran elkapott mindenféle bacis torokgyulladás, meg láz, meg megfázás, nátha, és rengeteg antibiotikumot megettem, de amióta ezt használom, nem kellett!
Lehet kapni nem keserű változatot is. Főként bioboltokban.
Én szedtem sokáig. Most nem szedem, nem tudom, hogy többször voltam -e betegebb.
Ja és azért szedtem, mert hajlamos vagyok a hüvelyfertőzésre. De ugyanúgy kitenyészett a baci, szóval nem tudom.
Kérdezd meg ahol veszed, hogy gyermeknek adható -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!