Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 8-12 sír az oviban...

Kislányom 8-12 sír az oviban .Mikor haza jön egész nap azt kérdezi ,miért hagytam ott . Akik így voltak mennyi idő kellet,hogy megszokja ?

Figyelt kérdés
Mindig mondom neki ,mindenkit ott hagy az anyukája mikor vége az ovinak mindenkiért jön az anyukája,én is mindig itt várlak majd az ajtóban.De nem bírja feldolgozni ,hogy miért hagyom ott és egésznap szomorkodik.
2021. szept. 4. 22:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%
4 èves korig lehet felmemtest kerni. Ha ez neked a gyerekek közt levésnek a megfelelő mòdja, hogy 4 òràn àt üvölt a gyereked, akkor szenvedtesd.
2021. szept. 4. 23:58
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Konkrétan ezért nem adtam a fiam oviba, pedig felvettek volna, mert nincs beszoktatas a hülye covid miatt. Így maradt bölcsiben. Mondjuk nekünk még nem kötelező az ovi. A fiam is sir, és nem akar menni, de inkább egy ismerős közegben sírjon, mint 24 gyerek közt úgy, hogy nincs kapacitás vigasztalni.
2021. szept. 5. 05:17
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Mondd neki, hogy kötelező, tényleg az, az én lányom egyedül akar menni az oviba, mondtam, hogy kötelező szülővel menni, ha engedem, hogy a 4 éves egyedül menjen oviba, mehetek a börtönbe, megértette, hogy kötelező. Tudja a lányod, hogy otthon vagy a tesóval, ha neked nem gond, kérsz felmentést és otthon maradhat, az enyém is 4 évesen kezdte az ovit a covid miatt, nem baj, csak neked lesz több meló.
2021. szept. 5. 07:27
 14/22 Derjaderja ***** válasza:
51%
11-gyel értek egyet. Nem vinném olyan helyre, ahol nincs beszoktatás és 4 órát sír. Ez nem normális.
2021. szept. 5. 08:50
 15/22 Derjaderja ***** válasza:
89%
Vmi az óvival is lehet, én például szerettem bölcsibe járni, de az óviban folyton sírtam. Átvittek másik, jó óviba, imádtam odajárni, emlékszem is az akkori érzéseimre, milyen jó volt az egyik és rossz a másik.
2021. szept. 5. 08:51
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem rajtad is erzi h nem akarod h ott legyen. Amikor a szulo hisz benne h ez a jobb a gyereknek es neki is h bolcsibe /oviba megy ott altalaban nincs ekkora musor!
2021. szept. 5. 08:53
 17/22 anonim ***** válasza:
18%
Ha kiviszed a gyerekeid napi 2-3 òràra jàtszòterezni, akkor ugyanannyit szocializàlòdik, es nem sèrül a folyamatos sìrastòl, rosszkedvtől. Ìgy csak megszokja, hogy mindegy, hogy neki jò-e valahol. Gondolj arra, egy nagyon rossz munkahelyről kilèpnèl, keresnèl màsikat, a 3 èves gyerektől elvàrni, hogy olyan helyen töltse a napjait, ahol rossz neki, kegyetlen dolog.
2021. szept. 5. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha jól értem szerda-csütörtök még ott voltál, és a pénteket sírta végig. Én egy nap sírás után még nem venném ki az óvodából, hátha láttok már valami javulást jövő héten.

Sokmindent írtak amúgy előttem, de nekem az a tapasztalatom, hogy egy 3 éves gyerek hiába érti meg, hogy kötelező, okosabb lesz, lesz sok barátja, anyának dolgoznia kell, stb - ha ő anyával akar lenni, akkor sír és pont.

Az enyémtől is zengett az óvoda 2 hétig, bár nálunk a műsor nekem ment, ha már otthagytam, akkor abbahagyta a sírást. Enni viszont nem akart, eleinte semmit, aztán hajlandó volt de csak kenyeret, aztán csak a leves levét, stb., aztán fokozatosan abbahagyta a dacból nem evést.

2021. szept. 5. 14:36
 19/22 A kérdező kommentje:
2 napot volt ,végig sírta nagyon aranyosak az óvónénik.Még várok hátha még szokja .
2021. szept. 5. 14:59
 20/22 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem nem sír az a gyerek 8-12 ig csak a kedves pedagósust zavarja hogy úgy van ott a plussz 1 gyerek hogy akár otthon is lehetne (amihez sztem sincs semmi köze és megértem hogy miért adtad be) mivel a gyerek bent panaszkodik ezt az óvónő kihasználja és pár túlzással felpumpálja az agyad hogy

rosszul érezzed magadat, hátha kiveszed

2021. szept. 5. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!