Kislányom 8-12 sír az oviban .Mikor haza jön egész nap azt kérdezi ,miért hagytam ott . Akik így voltak mennyi idő kellet,hogy megszokja ?
Ha jól értem szerda-csütörtök még ott voltál, és a pénteket sírta végig. Én egy nap sírás után még nem venném ki az óvodából, hátha láttok már valami javulást jövő héten.
Sokmindent írtak amúgy előttem, de nekem az a tapasztalatom, hogy egy 3 éves gyerek hiába érti meg, hogy kötelező, okosabb lesz, lesz sok barátja, anyának dolgoznia kell, stb - ha ő anyával akar lenni, akkor sír és pont.
Az enyémtől is zengett az óvoda 2 hétig, bár nálunk a műsor nekem ment, ha már otthagytam, akkor abbahagyta a sírást. Enni viszont nem akart, eleinte semmit, aztán hajlandó volt de csak kenyeret, aztán csak a leves levét, stb., aztán fokozatosan abbahagyta a dacból nem evést.
Szerintem nem sír az a gyerek 8-12 ig csak a kedves pedagósust zavarja hogy úgy van ott a plussz 1 gyerek hogy akár otthon is lehetne (amihez sztem sincs semmi köze és megértem hogy miért adtad be) mivel a gyerek bent panaszkodik ezt az óvónő kihasználja és pár túlzással felpumpálja az agyad hogy
rosszul érezzed magadat, hátha kiveszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!