Más 2 év körüli gyerek is fél a porszívótól?
A lányom volt ilyen. Olyan 1,5 éves koráig elviselte, de onnantól addig üvöltött, még ment a gép. Őt mindig is zavarta, de nem csak a porszívó, a turmix, fúró stb is.
Úgy 3-4 évesen azt mondta h neki fáj ez a hang.
Túlhallásos.
Nem lehet, hogy érzékeny a hallásuk, és elviselhetetlen számukra a hangosabb dolog?
Gyerekként én is utáltam a porszívót, sokszor füldugóval porszívóztam
Gyerekfüggő.
1 éves koráig sírt tőle, most még nincs 1,5 éves és tolja utánam, segít. Mondjuk vettünk egy halkabbat.
Meg ha végeztem, odaszalad a konnektorhoz, és kihúzza (nem engedem egyébként a konnektorral való játszást, de gondoltam nem teszem csábítóvá azzal hogy megtiltom) utána elkísér az ajtóhoz ami mögött tároljuk a porszívót.
Volt egy időszak, amikor sírt mert eltettem, most már tudja, hogy segít, utána elteszem, nincs miért sírni, majd holnap játszunk újra.
A kisfiamat más zajos dolgok (turmix, kávédaráló, fúró), nem zavarja, csak a porszívót nem szereti. Kb 1 hónapja sír, ha csak a kezembe veszem, vagy mondom, hogy szeretnék porszívózni 🤷♀️
Az jutott eszembe, hogy egyszer abba kellett hagynia a játékot, mert sajnos máskor nem tudtam porszívózni, akkor sírt először, lehet, hogy emiatt lenne? 🤔
Nézd, hangos és mozog és végülis veszélyes a földön lévő holmikra nézve. Én megértem, hogy fél.
A többi dolog olyan, amit mondtál, azok a helyükön vannak és adnak valamit a zörgés után. Innit, ennit, valami klassz vagy szép holmit. A porszívó semmit, csak zavargást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!