Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi időt volt maximum...

Mennyi időt volt maximum nélkületek a 2,5-3 éves gyermeketek?

Figyelt kérdés

#2,5 éves külön
2021. aug. 29. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
2 éves koráig egyáltalán nem volt egy napot sem nélkülünk, utána pedig bölcsiben, tehát kb 8-10 órát.
2021. aug. 29. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
2 éjszakát nagyszülőnél.
2021. aug. 29. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagy: nélkülem 3 napot (szültem), az apukája nélkül 4-et (céges út). Teljesen külön max fél nap.

Kicsi: nélkülem 2 napot (kórház), az apukája nélkül 4-et (céges út).

A kicsi 2,5 éves korában átalakítottuk a házat kicsit, akkor 4 napig anyukámnál voltak.

2021. aug. 29. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Mieink nem alszanak nélkülünk mamánál, napközben is ritkán vannak ott nélkülünk. Csak apával volt a nagyobbik 3 napot, amikor a kicsi született. Egyébként én hagynám őket a mamánál aludni 1-1 napra, de haza akarnak jönni, mi meg nem erőltetjük.
2021. aug. 29. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

A leghosszabb idő 7 nap volt, közel 3 évesen, mikor a bölcsiben 4 hetes nyári szünet volt. Ekkor nagyszülőknél volt, de mivel nagyon szoros a kapcsolat köztük így minden rendben volt. Születése után egy évig szomszédok voltunk így nagyon aktívan ott voltak körülöttünk. Másfél éves kora óta havi egy napot, éjszakával együtt ott van náluk.

De azért hozzátenném, hogy érezhető volt utána, hogy sok volt ez neki. Közben nem volt gond, jól érezte magát. Utána viszont extrém módon örzött engem és mikor legközelebb mentünk együtt oda akkor mondogatta, hogy "ott marad anya is". Az a 7 nap csak muszájból történt, nem tudtuk máshogy megoldani. Mindkettőnknek sok volt. Pár hét alatt rendeződött a kis lelke és aztán ő kérte, hogy ismét egy napot ott lehessen.

2021. aug. 29. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

#9 aztán ki vagy te, hogy eldöntsd kinek mi való??? Valami tőrvényhozó atyaúristen?

Szerintem meg az nem "való" mikor egy nő úgy bele van szerelmesedve a gyerekébe, hogy egy éjjelre ki nem mászna a valagàbából, mert szerinte ezzel sérül a lelke. Ja meg akkor "nem szereti a szülő". Kicsit ostoba vagy te ahhoz, hogy ilyen nagy megállapításokkal dobálózzál szerintem.

2021. aug. 30. 08:07
 17/18 anonim ***** válasza:
14%

2 éves. Szinte minden hétvégét a nagyszülőknél tölt, ott is alszik. Anyámék várják mindig, a gyerek is szeret ott lenni. Mi ezzel a probléma? Miért nem való?

Legalább az én gyerekem nincs hozzám nőve, az anyján és az apján kívül több emberrel is elvan. Ha majd anyáméknak teher lesz, vagy a gyerek nem akar majd ott aludni, akkor nem fog menni. Addig meg hagy menjen.

2021. aug. 30. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:
28%
9es az a szülő szereti csak igazán a gyerekét, aki nem egy pipogya gyereket nevel, aki anyu szoknyája mellől ki nem bújna. Mindezt a MAGA örömére. Nevetséges, hogy a gyerek mögé bújsz. Lenne annyi vér a pucádban, hogy beismerd, semmire való buta momzillakènt csak a gyerekedre van igényed 0-24. A gyerekkeel meg majd lesz ami lesz. Majd lakhat veled 50évesen is, nagy gyerekként meg majd bömbizhet a táborban (ha egyáltalán elengeded) mert hiànyzik anyu.
2021. aug. 30. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!