Hány óránként ébresszem kisfiamat az éjjel, ha most kezdjük az ágytisztaságot? 3,5 éves.
uhh. Egyik szomszédom is ébreszti a gyereket. Borzasztó volt hallani, az anyjától hallottam először ilyet.
Elegendő lefekvés előtt rávenni, hogy pisiljen. És hát igen. Gumilepedő a vászonlepedő alá.
Szia!
Mi anno 2 óránként keltettük,így nagyon hamar leszokott éjszaka is a pelusról.
Nagyon drasztikus,de nekünk bevált,27 hónaposan lett éjjel is szobatiszta
Az a helyzet,hogy eddig még mindig pelus volt rajta éjjel,és reggel mindig volt benne pisi...ezért gondoltam,hogy ébresztenem kéne.Vagy hogyan csináljam pontosan?Elég tanácstalan vagyok!
És köszönöm az eddigi válaszokat!
Este lefekvés előtt mindig pisiltessed,és már utána ne adjál neki inni.De én is azt mondom ,hogy csak akkor vedd le a pelust éjszakára,hogyha már nem pisil bele egyáltalán.
Én egyszer sem költöttem fel a gyerekeimet éjszaka,hogy pisiljenek,nálunk ez a módszer vált be amit írtam,és a lányom 2és fél évesen a fiam pedig 3 évesen volt úgy,hogy egyáltalán nem pisilt be éjszaka! :)
Szerintem próbáld ki a védőgúnyát, ld. gumilepedő, + nem ivás, + nem keltés,
mert bepisilni nem jó. Ha egyszer megtörténik, lehet, hogy utána megtanulja kezelni.
Én sem kelteném, inkább várj. Rossz szokássá válhat az éjszakai felkelés, és neki is borzasztó fárasztó lehet! Most szoptatom a második gyermekem, éjjel kétszer ébreszt, és olyan vagyok mint a mosott ... pedig csak eszik, 5 perc és alszik is vissza. Gondold el, ha Téged a legszebb álmodból felkeltenek, milyen rossz érzés!
Szóval nem ajánlom! Próbálj meg türelmes lenni, tudom, nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!