Elkapta valamikor a gyereked a COVID-ot? Mennyire volt beteg tőle, hogyan ment át rajta?
Figyelt kérdés
Mennyire viselte nehezen? Mi járt a fejedben amikor covidos volt? Hogyan teltek és mennyire voltak nehezek azok a napok?2021. aug. 10. 13:55
1/11 anonim válasza:
Bár gyerkem nincs, sőt fiatal vagyok, de volt egy-két ismerősöm (gyerek), akik átestek rajta. Egyiket sem viselte meg, mindegyik jól volt alatta. Abból a néhányból egynek voltak utólag problémái (olyan három hónapig gyenge volt, nem működtek megfelelően az izmai, már elmúlt).
2/11 anonim válasza:
15 éves, két napig volt kis hőemelkedése.
3/11 anonim válasza:
Egyik munkatársam gyereke belehalt, pedig nem volt semmilyen betegsége előtte. Teljesen lutri kire hogy hat
4/11 anonim válasza:
Első szülinapján lettünk mind covidosak tavaly. Ő belázasodott, köhögött, torka fájt, nem evett, ivott semmit. De szerencsére nála ez mindössze 2-3 napig tartott. Idén újra mind elkaptuk, most nem lázasodott be, csak köhögött, meg pár napig megint nem evett, ivott semmit.
5/11 anonim válasza:
A nagyobb (5) három napig volt làzas, 39-40, ment a hasa , kicsit köhögött.
A kicsi (2) két hétig volt beteg, fulladt, megjártuk a kórházat is, nagyon nehezen gyógyult.
Mi 6 hétig kínlódtunk az apjával.
6/11 anonim válasza:
3 éves ovisomnak 2 nap láz, utána pár napig étvágytalanság, hasmenés
Akkor 14 hós kicsinek 1 este láz, utána pár nap étvágytalanság
7/11 anonim válasza:
Egy 16 évest ismerek, aki lélegeztetőgépre került. De szerencsére lekerült róla. Azóta jól van.
8/11 anonim válasza:
Családilag kaptuk el novemberben. Mi, felnőttek nagyon megszenvedtük, sajnos tüdőre ment, a három kisiskolásunk úgymond megúszta hőemelkedéssel, köhögéssel, étvágytalansággal, gyengeséggel. Illetve egyiküknek lettek kiütései, mintha megint bárányhimlős lenne (pedig már volt kisebb korában) - utólag olvastam, hogy ez gyakori covidos gyerekeknél.
9/11 anonim válasza:
nálunk az egyik unokahúgék kapták el, nem tudom milyen horrortörténetet vársz, de sajnos nem szolgálhatok vele. láz, bágyadtság, két nap után unalmukban egymás ölése, mégis ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a meggyógyult kölykök sem mehetnek vissza iskolába, hanem be vannak zárva két hétig?! (a végén a három kicsit szétosztotta a család, mert már nagyon nem működtek csoportosan)
10/11 anonim válasza:
Mindhárman elkaptuk január végén. Én és a 2éves kislányom 1 napos kisebb hőemelkedéssel megúsztuk, én további egy hétig minimálisan köhögtem.
Feleségem asztmás,nagyon csúnyán köhögött. Neki 2oldali tüdőgyulladása lett, 9napot töltött kórházban, napi 2marék gyógyszer és oxigén támogatás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!