Van-e családi napközi csak 4órára ? És kb. mennyibe kerül?
6hós a kisbabám és nagyon szereti gyerekek között.
Nyilván fizetnék ezért , érdekelne van-e ilyen ?
2-4 órára vinném
Hajdu-Bihar
Játszoházban nálunk 6 éves kortól hagyhatod ott.
Az, hogy örül a rokongyerekeknek nem azt jelenti, hogy minden gyereknek örül, úgy is, ha az anyja nincs vele és más teszi tisztába, eteti meg.
Játszóházban te is ott kell, hogy legyél a gyerekkel, de szerintem abszolút nem fél évesnek való. Most ne haragudj, hogy ezt írom, de múltkor játszin voltunk a lányommal és már az is bazi idegesítő volt, hogy egy anyuka akkor hozta oda az állni és tipegni alig tudó gyereket, bebújt egy játékcsőbe a gyerek, nem akart/tudott kimászni, én meg két másik anyuka meg ott állt a 2-3 éves gyerekekkel és próbáltuk őket csitítgatni meg türelemre inteni, hogy mindjárt játszhatnak tovább a játékon, csak még a kislányt ki kell belőle varázsolni, ne tapossák össze a kislányt, ne lökjék fel, ne másszanak be utána, mert megijed, anyuka meg a gyerek minden megmozdulására hangosan ujjongott. Egy idő után nem tudtam eldönteni hogy a helyzet idegesítő vagy nevetséges, ahogy ott állunk hárman három gyerekkel mint egy blfasz és várunk egy pár hónapos gyerekre, meg az imádattól elvakult anyjára. Játszóház ugyanez, a tomboló, futkosó nagyobb gyerekek akaratlanul is kárt tehetnek egy fél éves kúszó-mászó babában.
Amúgy Hajdú-bihari vagyok, nem igazán van errefelé ilyen hely, amit keresel, legalábbis olyan nincs, ami engem annyira meggyőzött volna (ami volt, megszűnt), de itt nézz szét, viszont szerintem 1 éves kor fölött nem igazán fogják bevenni a gyereket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!