Lányom nem gyarapszik kellően születése óta, mindig elmaradt a nagy könyvben leirt hízástol.Már 5eves,a helyzet változatlan. Válogatós, keveset eszik, és extra mozgékony, 2 duracell nyuszit kitesz. Keresem a hasonló cipőben járokat! Tapasztalatok?
Nem lehet, hogy ilyen alkat? Mert én is ilyen voltam és vagyok még mindig.
Ahogy néztem vissza a kiskori adataimat észre vettem például azt is, hogy nem tripláztak meg a születési súlyomat egy éves koromra. Világ életemben sovány voltam, anorexiával akart diagnosztikálni a felnőtt orvosom, amikor hozzá kerültem. Szülés előtt és után is ugyanilyen vékony voltam, el se akarták hinni, hogy szültem. Vannak ilyen emberek is.
Azért írhattál volna valami konkrétumot, hogy mennyire tér el a nagykönyvtől. (A múltkor is egy olyan anyuka hisztizett itt a gyerekéről, aki teljesen átlagos, eszik is normálisan, csak nem az anyuka mércéjével.)
Egyébként évek óta 3 % alatti a lányom percentilise. Évekig kapott roboràló gyógytápszert is kiegészítésnek (rákos gyerekeknek is ezt adják), sok sikere nem volt. Ha nem lenne mellé gyenge, fáradékony, akkor el tudnánk fogadni. Ha futkosna mint a tiéd, nem csinálnék belőle problémát.
5ot töltötte áprilisban, most mert a dokino 12,77.
Percentilis alatt volt mindig. De egyébként jól néz ki, kis vékony de csini. Mozgékony nagyon. Unokatesija se eszik sokat, meg annyit se mint ő de nyugis, meg marad rajta. Lányom leugralja. Húga kis husis, mindent eszik, nyugis is, nem ugralja le. Ilyen alkat szerintem is, de azért csak bosszant. Védőnő lihegi túl, gyerek doktorunk is legyint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!