Régebben tettem fel kérdést de újra változatlan a helyzet csak már 7 hónaposak 11420 grammal 74 cm . Kezdek aggódni nem szeretném ha túl súlyos lenne később is. Mit csinálok rosszul? 7 hónapos babának mi a napi étrendje?
Írnátok példákat .4220 grammal született .
1 honaposan --5530 gramm
3 honaposan 8860 gramm
6 honaposan 9300 gramm
Az enyém 10 hónaposan 9800 gramm és 3570-el született. 7 hónapos súlya nem mérvadó, mert itt már semennyit nem gyarapodott egy hónap alatt és ki is derült a tejallergia, de kerek 8 kg volt, 8 hónaposan 9,2 (gyorsan bepótolta a lemaradást), 4 hónaposan 7 kg.
7 hónaposan így nézett ki az étrend:
6 körül: 180 ml tápszer
9 körül: pár falat valami aztán 180 ml tápszer (sajna mindentől fájt a hasa így csak próbálkoztam de nem haladtunk semerre)
Dél, fél 4 és 7 körül 180 ml tápszer, az utolsóból volt mikor a felét is meghagyta máskor megette mindet.
Éjjel nem evett.
Lassulni fog a gyarapodás ahogy egyre többet fog mozogni. :) orvos meg mondaná, ha baj van.
Az en babám holnap lesz 7 hós. igaz mar nem tápszeres (4hos koráig kapott bőven) de azért leírom mennyit eszik.
6-7 anyatej (nem merem mennyi)
9-10 gyümi (neha babakeksszel) 150 gr
(12 neha itt is anyatej)
13-14 főzi 180-200 gr
17 anyatej
19 tejpép gyumivel 130 gr
20 anyatej
Szóval elég sokat eszik, egyszer hajnalban is.
Mikor kisebb volt a védőnő szerint "zabált"... Ajánlotta hogy adjak vizet es toljam el az eves időt... Nem tettem. Egyszerűen nem erte be kevesebbel. Mindenki csesztetett hogy túl etetem.... Nem érdekelt. Ha éhes adok enni neki, függetlenül az időtől es attól hogy mennyit evett!
Ja es mar jo ideje minimalisat hízik. (Hozzátáplálás ota)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!