Férjetek le szokta vinni a gyermeket játszótérre?
Figyelt kérdés
Az én férjem nem viszi le, macera neki. Sétálni elviszi, meg amúgy mindenben kiveszi a részét ( pelenka, takarítás, fürdetés...).
Szóval mindenben oda teszi magát, de a játszóterezést utálja, egyszer vitte le eddig. 16 hónapos a gyerek.
2021. aug. 2. 18:56
1/18 anonim válasza:
Persze. De nem csak oda, akárhova, sétálni, kirándulni, játszóházba, stb. Nem tesz különbséget. Én viszont gyűlölöm a játszótereket, így anyaként mondom, soha nem megyek be oda. Utálom a hangulatot, a játékokat, a sok szülőt és még több lökött gyereket. Én mindenhova máshova megyek örömmel, de oda soha.
2/18 anonim válasza:
Igen, heti 1-2x. Addig tudok főzni, tornázni, hajat festeni,stb.
3/18 anonim válasza:
Le szokta, de hasonlóan az első hozzászólóhoz, nem nagyon szereti. Mármint apuka, mert nincs türelme se a szülőkhöz, se a sok idióta gyerekhez. A kisfiunk még picike, 14 hónapos, de elég félénk, nehezebben nyílik meg, volt, hogy a nagyobb gyerekek homokkal dobálták, rákiabáltak, stb. A férjem meg nagyobb anyatigris, mint én, úgyhogy olyan közbelép, de mivel nem egy kis termet (190 centi magas), ennek mindig sírás a vége a többi gyerek részéről, ha rájuk szól, ő meg inkább elkerüli a konfliktust. :D
4/18 anonim válasza:
Igen, kizárólag az ő programja. Én utálom a játszóteret, úgyhogy az apjukkal mennek a lányok. Ő nem csak elviszi őket, hanem aktívan játszik is velük.
5/18 anonim válasza:
Kertes házban lakunk, kialakítottunk egy játszóteret, ott játszott. Tiszta, rendezett és jól felszerelt volt. Még az is előfordult, hogy az ovis csoportja séta közben megállt nálunk egy kis játékra.
6/18 anonim válasza:
Oda nem. Bármit megcsinál, bármikor átveszi őket, kint van velük a kertben, sétálnak, boltba mennek együtt stb., de a játszótérre nem hajlandó menni, max ha én elrángatom, hogy menjünk együtt. Rühelli, de amúgy én is, igyekszem minél ritkábban beiktatni, persze a gyerekek kedvéért néha azért megyünk. Szerencsére van kert, ott is vannak játékok, bandázunk másokkal nálunk vagy náluk, szóval a társaság megvan, nem antiszocok vagyunk, csak a játszótér mumus :D
7/18 anonim válasza:
Igen, pedig kertes házban lakunk, sajàt játszóterünk is van.
8/18 anonim válasza:
Igen. Főleg amikor terhes voltam a kicsivel, és a végén már hamar elfáradtam. Ő inkább fordítva van, itthon kevésbé csinálja meg a dolgokat és inkább megy a játszótérre.
9/18 anonim válasza:
Nem, de minden mast, amit irtal, igen. A jatszoteret utalja.
10/18 anonim válasza:
Váltotz műszakban dolgozunk, szóval igen.
Amíg otthon voltam, csak én vittem. 5 éves kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!