7 es 9 eves gyereket otthon lehet hagyni panelban mig lemegy az ember a boltba?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 15:02
24/26 anonim válasza:
Elkepzeltem ahogy egy 5 eves csecsemo beall a boltba es elkezdi : Csokolom, egy csomag bagarettat kerek, eskuszom apambak kell 🤣
25/26 anonim válasza:
5 évesen már nem voltam csecsemő és pontosan így zajlott igen, csak anyámnak vittem :)
26/26 anonim válasza:
Tavalyelőtt bejött a kovid, azt mondták, akinek nem muszáj ne menjen boltba stb. Akkor a feleségem kórházban volt 3 hónapot (március 25. Született meg a tesó), a nagyobbikal meg én voltam otthon, 6 éves volt, úgy tudtam lemenni boltba, hogy már lefeküdt aludni, akkor a ház előtti boltba le tudtam menni este 8-9 körül. Aztán bevezették a korai boltbezárást akkor ébren volt még, tv t nézett otthon, kB 10-15 perc alatt megfordultam, sosem volt belőle probléma, nem félt, megértette, hogy ez a helyzet, látta a tv Ben is, hogy mindenhol korlátozások vannak. Egyébként elsős kora óta egyedül jár suliba reggel, pont a suli mellett lakunk, kB 100 méter, csak délután szoktunk érte menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!