7 es 9 eves gyereket otthon lehet hagyni panelban mig lemegy az ember a boltba?
Most lehet írogatni, hogy ki mit csinált, meg hogy csinálja, meg ennyi idősen...
A kérdésre a pontos válasz: jogilag 18 éves koráig bármi történik az otthonában a gyerekkel a szülőjének büntetőjogi felelőssége van.
a gyerekeim első félévtől egyedül jártak suliba
5 megálló plusz séta
a bolt ha csak pár dolog kell max 10 perc - észre sem vennék ha lemennék :D
a nagy bevásárlás online intézem mert kényelmesebb
16.
Mondjuk az én is észrevettem, hogy mindig akkor van balhé, mikor ott vagyok. A párom, amikor vigyáz rájuk, hát, amikor atombombát robbantanának, akkor szólna rájuk, de mellette,mint az anygyalok.😄
Muszáj lemenni? Inkább rendeljél.
szó se róla, ennyi idősen nekem is kulcsom volt, aztán egyedül jöttem-mentem. De a sajátjaimat nem hagynám egyedül otthon, pedig kertes házunk van, jó környék. De én paramami vagyok, rám ne hallgass :D
Te ismered a gyerekeidet. Én a 9 évest már simán otthon hagytam, a 7 éves határeset. Most a kicsi is 9, minden további nélkül otthon lehet őket hagyni.
Igaza van annak, aki szerint bármi történik, börtön, de ha az utcán tépi ki magát a kezedből a 2 éves, és rohan a kocsik alá, azért is lecsuknak. Nem lehet rettegve élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!