Mikor szokik le a cumiról?
Mi lenne, ha a kérdés megválaszolására szorítkoznátok? A kérdésből egyértelműen kiderült, hogy nem a fanatikus cumiellenesek huhogására kíváncsi a kérdező, hanem arra, hogy akinek a gyereke cumizik, az mikor szokott le. Szerintem ez nem egy bonyolult kérdés.
Kedves kérdező! Az én fiam még alváshoz cumizik, de csak este, délután nem. Lassan azt is elhagyjuk. Nálunk is valami olyasmi volt, hogy egyszer úgy elfáradt, hogy elaludt cumi nélkül. De ez délután volt, bölcsiben, ott mondták, hogy mire odaadták volna neki, addigra már aludt :) Azóta a délutáni alváshoz nem kell neki a cumi. Estére még igen, de szokta mondogatni, hogy nem kell neki cumi, csak aztán még meggondolja magát. De megbeszéltük, hogy ősztől nincs cumi estére sem. Szerintem nem lesz gond, maximum 1-2 hosszú esténk lesz, de el tud aludni cumi nélkül is. Nemrég anyukámnál volt 2 napot, és anyu mesélte, hogy éjjel azzal szórakozott, hogy eldobta a cumit, és jól szórakozott, ahogy a nagyi bemászik érte az ágy alá. A harmadik ilyennél anyukám azt mondta neki, hogy ha mégegyszer bedobja, nem szedi ki. És nem is szedte ki, a fiatalúr meg elaludt cumi nélkül is, nem volt sírás sem, csak tovább tartott neki elaludni. Szóval szeptember 1-től ez lesz itthon is :D
4 éves lányom cumizik, 15 hós fiam nem.
Mind a kettőnek vettünk cumit, a kicsi nem szreti.
Majd magától leteszi a nagy is, nem fogok erőszakos lenni, nem veszem el tőle, sőt még az oviba is viszi, megnyugtatja, főleg ha álmos.
H. Petra!
Melyikünkre gondoltál,mikor azt írtad, huhogunk??Mi is a kérdésre válaszoltunk, akárcsak te. Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!