Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnál, ha egy 11 éves...

Mit szólnál, ha egy 11 éves fiúnak 7 éves fiú lenne a legjobb barátja?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sincs gond evvel. Az öcsém és a szomszéd srác közt kb 4-5 év korkülönbség van, de már egészen kis koruk óta összehaverkodtak. Már mindketten felnőttek, és még mindig jó barátok. Szerintem ennyi korkülönbség belefér.
2021. júl. 27. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Asztrológiailag nem lep meg. Az egyik tigris évében született, a másik meg ló. Eszményi páros.

Üdv,

Lu asszony

2021. júl. 27. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, mivel foglalkoznak. A nagyobb például segíthetne a kisebbnek a tanulásban.Olvassanak együtt pl. Egyáltalán mit szoktak csinálni? Ajánljatok nekik programokat,tanítsátok meg őket kártyázni, hívjátok át a kicsit, és römizzetek együtt, családilag, mi is ezt tettük, és a barátnőim nagyon szerettek emiatt hozzánk járni. Vagy tanítsátok meg barkochbázni, vagy menjetek ti is velük, ill. ők menjenek veletek pl. kirándulni, biciklitúrázni, vigyétek a kicsit is. Hogy ne menjen el rossz irányba a kapcsolat. Tiltás helyett én ezeket csinálnám.
2021. aug. 1. 14:38
 14/14 kémény100 válasza:
Gyerekkoromban, amikor még nem nyomkodta mindenki a kütyüket, az utcabeli gyerekek "bandában" játszottak, mindenki barátja volt mindenkinek. Voltak életkori különbségek, több is mint 5 év. A "bandán" belül is voltak akik jobban kötődtek egymáshoz, nem volt ezzel semmi baj. Most sem kellene, hogy legyen.
2021. aug. 2. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!