Mit lehet venni egy 3éves kisgyereknek akinek kb.mindene megvan?
Nálunk is ez a helyzet; szintén 3 éves. Nálunk is azt hinné az ember, hogy már minden megvan, és ennyivel biztos nem is játszik; de egyik sem igaz.
Akkora a játék kínálat, hogy azért mindig találok valami jót, és hasznosat, és Ő is játszik, szinte mindegyikkel.
Nálunk most szülinapjára medencét, és csepp hintát kapott.
De Duplo-ból mindig van olyan, amelyik még nincs meg, de szeretné.
Sokat játszunk a mágneses építővel -az még nekünk is nagyon bejön.
Újabban nagyon megy a társas is: horgászos játék, gyerek Jenga, Bogyó és Babóca társas -eddig ezek vannak, és nagyon szereti is.
Kirakóból nálunk sosem elég (most a 100 db-osokat rakja).
Ugyanez a helyzet a vízfestékkel, ujjfestékkel, mindenféle különleges, csilli-villi tollakkal, foglalkoztatókkal, színezőkkel is.
A könyv nálunk alap. Minden ajándék része -sokat olvasunk is Neki.
Ajánlom még a Logico-t. Hasznos, és nálunk nagyon bevált, mint foglalkoztatás is.
Amit még tervezek Neki venni alkalomadtán: gipszöntő,- és festő szett; projektoros rajztábla.
Mivel 3 éves, ezért én különlegesebb, esetleg egyedi készítésű ovis cuccokat is vennék ajándék képpen.
A mi fiunk most lesz 3 éves, a nővéreméknél három jóval nagyobb gyerek van, képzelheted, mennyi játékot kaptunk már tőlük. Egy része még a szekrény tetején van, időnként elpakolok ezt - azt, később újra előveszem, akkor megint játszik vele.
Szóval, ő a szülinapjára sínt és favonat szettet fog kapni, meg még plusz járműveket, illetve egy kinti játékszettet. De szerintem autóval nem lehet mellélőni, nálunk az a legnagyobb sláger, bár azt ne írtad, hogy lány - e vagy fiú.
Szerintem a fa építőkocka is jó, ha van egy háztartásban. Orvosi táska, kártya (memória vagy valamilyen Fekete Péter típusú) is jó lehet. Társasjátékból az Óvodás vagyok a tesóm szerint nagyon jó, 3 éves kortól ajánlott, de nagyobb gyerekkel is lehet még játszani vele.
Labda, akár kosárpalánkkal, vagy valamilyen célbadobós játék, esetleg tekebábuk labdával.
Kifestő, zsírkrétával.
És amúgy könyv is lehet, vagy a diavetítőhöz olyan diafilm, ami még nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!