Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5-2 éves gyerekeiteknek mit...

1,5-2 éves gyerekeiteknek mit adtok tízóraira/uzsira?

Figyelt kérdés
Unom a zabkekszet, joghurtot. Gyümölcs mindennap van , de nem mindig van kedve azt enni. adnék valami mást is a kezébe(mostanában az egyedül evés a sláger így jobb szeretem a kezébe adható falatokat). De semmi ötletem hátha Nektek van valami :)

2021. júl. 19. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Felvágott kenyérrel.

Más pékáru.

A főtt tojást is megtudja fogni. Abonett, puffasztott rizs stb

2021. júl. 19. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

KB 1 éves kora óta nem etetem, ő is mindig egyedül akart enni.

Nálunk uzsi többnyire turmix szezonális gyümiből zabpehellyes dúsitva, tejszelet, gyumolcs+ keksz, mazsola + müzli, mogyoróvajas abonett (kedvenc), gofri, babacsinta (1 banán, 1 tojás, 2-3 ek liszt), pékáru (olivás stangli pl), olíva bogyó + sajt kockák + kenyér kocka

Kanállal tud már enni?

2021. júl. 19. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
21 hónapos. Általában gyümölcs vagy joghurt, de néha keverek ki túrókrémet túróból, natur joghurtból, gyümölcsből. Néha babapiskóta, vagy sütök én piskótát, vagy avokádókrémet csinálok kenyérrel.
2021. júl. 19. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Másfél-2 éves és most kezd önállóan enni?! 😲

11hós kora óta nem etetem a fiam 🤔😅

2021. júl. 19. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

Én miért lettem lepontozva?

Irtam kB 10 féle kaját.

A lányom 15 hós korától eszik kannállal, de direkt nem írtam híg ételeket...

2es voltam...

2021. júl. 19. 15:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Kimondta hogy most kezd enni? Egy éves kora óta egyedül eszik és iszik pohàrból. A hangsúly azért volt a kézbr adáson mert ha pl udvaron vagyunk csak leül a padra és megeszi a tízórait -uzsit nem az asztalnál ülünk. Csak az egyszerűség miatt a kézbeadós ételeket preferálom és azok kegésbé koszolóssk:)

Adtatok pár jó ötletet köszi!

2021. júl. 19. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam mindenkit!! Amúgy etetni a gyorsaság miatt szoktam vagy mert nincs kedvem takarítani vagy asztalhoz ültetni ( 3 pici gyerek) ebédet vacsit egyedül eszik a többivel nem mindig szórakozok csak a kezükbe nyomom ahol épp vannak 🤣
2021. júl. 19. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!