Az unokatestvéreimet folyton megüti az anyjuk, lehet ennek valami káros következménye?
Van 2 édes kis uncsitesóm 2 és 4 évesek. Az anyjuk egyedül neveli õket. Nem rosszak, de elevenek, sokat futkosnak...
Ha már nem bír velük, egy kis fadarabbal (kb 20-25 centis, olyan mint egy vonalzó) odacsap a fenekeküre vagy a combjukra. Engem ez nagyon zavar, 18 L vagyok, de anyu-apu soha nem tett ilyet velem. Igazándiból nem csap nagyot, kicsit piros lesz a bõr, de 5 perc múlva semmi nyoma. De engem zavar és attól félek, hogy késõbb lesznek negatív kovetkezményei.
19.06 vagyok.Engem sosem vertek a szüleim,az öcsémet sem.Mégsem jutott volna eszembe lehülyézni mondjuk anyukámat,szép szóval is megtanítható a tisztelet a többi ember iránt.Nem lettünk deviáns,drogos,lecsúszott népség.
Nekem is vannak gyerekeim,én sem verem őket.A legnagyobb 8 éves,udvarias,kedves gyerek.Külön kiemelték a suliban,h ő mindig kéri,köszöni a dolgokat.Pedig nem vertem bele.Igenis,el lehet érni verés nélkül,h normális,jól szocializált,udvarias,stb gyerek legyen,bár tény és való,több időbe kerül,mint odacsapni,ha nem tetszik amit csinál.
(Emlékszem,öcsém mindig mondta,h kapna inkább két pofont,azon gyorsabban túl lenne mint a beszélgetésen.:))
19.07 vagyok.
Nem általánosítottam, egy szóval sem mondtam, hogy egytől-egyig minden mai fiatal (akit nem vernek) romlott.
A nagy átlagról beszéltem.Ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag veréssel lehet ezt elérni, ahogy az előttem szóló anyuka példája is mutatja :)
Ne kövezzetek meg érte, nagy vonalakban írtam, amit írtam.
Felneveltem 3 fiamat, egyetlen pofon vagy ütés nélkül, ere nagyon büszke vagyok, mind lediplomázott. Pedig el lehet képzelni 3 fiú milyen felfordulást tud csinálni. Szerintem nem jó, ha megütik a kicsiket, az uramat nevelték így, most meg alig akar szóba állani apósomékkal.
A tegnap 19:12-esen is látszik, csak kicsiket ütöttek eleinte, most meg el tudom képzelni, hogy miket mûvelhet 14 éves lány létére, ha szíjjal meg ostorral kell a csupasz fenekét verni a szüleinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!