Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan foglalkozol 1.5-2 év...

Hogyan foglalkozol 1.5-2 év közti gyermekeddel? Miket játszotok közösen, miket tanítasz neki?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én értettem csak okoskanak kényszere volt hogy megossza velünk a nagy tudását hajnali 2kor.
2021. júl. 10. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Előző, 08:46-os okoska, ha végigolvasnád a 6-9-ig szakmai tapasztalatból és elméletből eredő válaszokat, akkor észrevennéd,

hogy 1-2 évesekre is vonatkozik(!!), nem csak óvodásokra. Ott van:

HÉT ÉV ALATTIAK.

A kedves szülő meg b@ssza meg, ha nem kell neki a segítség! Ez az igaság.

Ha a jó szándék és a szaktudás nem kell, akkor higgy a laposföldben, meg a fertőzésben, és ha vakcina után napokkal meghal valaki, akkor "kovidban halt meg és nem a vakcinától", "pont, mint" amikor elüt valakit az autó és szintén "kovidban hal meg". Ilyen itt a színvonal.... Elszomorító.

Tessék SZÖVEGET értelmezni. Ott van, ohgy HÉT ÉV ALATTIAK.

A másfél éves gyermek vajon hét év alatti? Számodra nem. Semmi baj. Neked kellene bölcsibe járnod.

2021. júl. 10. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:

A 9-es válasz meg egyébiránt annyiból volt csak más jellegű, hogy az ötös hozzászóló a babaklubjukból a ceruzafogás kapcsán egy beszólást idézett, így arról született a kilences hozzászólás, tisztába téve a ceruzafogás életkori vonatkozásait.

Ha ezt is bajnak hiszi valaki, akkor az ötös válasszal is baj volna.

Tessék inkább értékelni,

hogy szakemberek is

válaszolnak aggódó szülőknek, nem pedig beszólni-irigykedni!

Nem beszélve, hogy VALAKI RÁKÉRDEZETT(!!)

az INDIREKT

nevelési módszerre, a 6,7,8 válaszok szakmai tapasztalatból kifejtették, törvényi rendelet idézettel ráadásul.

KÉRDEZZ MEG MÁS SZAKEMBEREKET IS, BESZÓLÁSOD HELYETT, megkérlek.

Vagy ellenőrizni már nem kell...?

Csak a tévének vakon hinni? Mert a tévé mondta, politikus mondta...?

Ez folyik itt a gyakorin, gyakorta.... Sajnos.

Ha szakember segít, arra meg fújjognak az önigazolást váró kérdezők és egyesek...

2021. júl. 10. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Én akkor sem fogom ezeket a lekezelő írásokat végigolvasni ha te a neveléstudomány doktora vagy. Hidd el, a legtöbb anyuka erzesbol csinálja. Lehet szarul de legalább szeretettel.
2021. júl. 10. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
De így Jézusom, EZ KOMOLY..? Én mikor megláttam az első pár kommentet mar akkor leesett az állam, hogy egy ilyen oldalon valaki ilyen választ adjon sima snassz anyaknak. Megkérdezte valaki, hogy ki mivel meg hogyan játszik a másfél éves gyerekével erre megkaptuk ezt massziv kioktatast a tankönyvből. Aztán meg legyünk hálásak.. én ha pl így az utcán vagy egy előadáson kezdtél vna el erről random nekem beszélni én otthagyták volna a picsæba. Remélem te nem foglalkozol gyerekekkel.
2021. júl. 10. 23:23
 16/16 anonim ***** válasza:

És

AZ

HOGY

TAGOLVA

I R S Z

AZ is nagyon gáz. Számomra annyit jelent, hogy

LÁTATLANBAN FOGYATEKOSNAK NEZEL mindenkit magadon kívül.

B

O

R

Z

A

L

M

A

S

2021. júl. 10. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!