Lányomnál, 2,5 éves, már rengeteg mindent kipróbáltam, )GlissKur spray-k, balzsam, kifésülő spray-k gyerekeknek), de egyik sem használ igazából. Nem szeretnénk levágatni a haját, mert nagyon szép neki, váll alá ér, hullámos, szőke, de a reggeli fésülködés egy őrület. Főleg a hátul gubancolódik be neki és alig lehet kifésülni. Itt néha levágom a végét, ami rövid ideig segít. Van valami jól bevált trükkötök?
2010. aug. 27. 08:20
1/6 anonim válasza:
Csak a rendszeres igazítás,ha ennyire gubancolódós.Esetleg arra is figyelj,h milyen frizurát csinálsz neki,értelemszerűen ha pl be van fonva,akkor nem gubancolódik.De ha reggelre lesz gubancos,akkor fond be neki éjszakára.
Lányim 4 évesek,hosszú hajúak,és lekopogom,de nagyon könnyű kifésülni a hajukat,úgyh részvétem.:))
2010. aug. 27. 08:27
2/6 anonim válasza:
Az én lányomnak is derékig érő haja van. Nekünk a baba sampon vált be, de abból is a mandulaolajas. Attól könnyen fésülhető a haja 2-3 napig. Próbáld ki, szerintem könnyít rajtatok is.
2010. aug. 27. 08:57
3/6 anonim válasza:
Szia!
Mi a Gabi tincsszelidítő sampont használjuk, utána pedig golf balzsamot, kb. 4 naponta, illetve igény szerint :) Éjszakára pedig lazán befonom a haját vagy parkettába vagy két copfba. Így jobban is tud éjjel aludni, mert nem izzad be annyira a hajától. Egyébként majdnem derékig érő, hullámos haja van a 2,5 éves lánykámnak.
2010. aug. 27. 10:06
4/6 anonim válasza:
Az én lányomnak meg gyűrűs göndör haja van,mindenhol nehéz kifésülni.Hajmosás után sokáig rajta hagyjuk a balzsamot,így kb 3 napig siklik benne a fésű,de 4.nap már megint nehéz.Ekkor a száraz hajára fújok egy kis kifésülő spray-t naponta 1x,de csak kicsit segít.Hajmosás nálunk a gyerekeknek hetente 1x van általában.Ja és kb 2-3 havonta kicsit mindig vágok le belőle,ez is segít.
2010. aug. 28. 17:33
5/6 anonim válasza:
OLLÓ:DDDDDDDDD
Viccet félre téve,tényleg!Ne sajnáld jobban levágni,erősödik a vége.Gubancolódás a hajszálak elvékonyodása,töredezése miatt van.4-5cm le,majd megnő!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!