16 hónapos szintén, nem adunk neki. De mi sokat vagyunk napon, naptejjel. Reggel 10ig, délután meg 4től.
2021. júl. 6. 18:51
2/12 anonim válasza:
Az enyém már 8 éves, kap mindig, télen-nyáron.
2021. júl. 6. 19:00
3/12 anonim válasza:
1 éves korig kell nyáron is. Utána már nem baba. Sokat kell kint lenni és megkapja természetes úton
2021. júl. 6. 19:08
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez okés, ha egyéni döntés.. Ha úgy ítéled meg, hogy vagytok bapon eleget, akkor ne adj, ha alig van napon, akkor meg adj.
2021. júl. 6. 19:42
5/12 anonim válasza:
"Sokat kell kint lenni és megkapja természetes úton"
Még felnőttet se ismerek, akinek megfelelő szintű lenne a D vitamin szintje. Nézetted már magad? Döbbenetes, milyen alacsony mindenkinek, akit ismerek és nézette. Az, hogy süt a nap, nem jelenti, hogy elegendő a vitamin a testedben, aztán kihatással van mindenre a hiánya.
2021. júl. 6. 19:55
6/12 anonim válasza:
Nekem a gyerek doki azt mondta, hogy csak akkor nem kéne d vitamin, ha a tűző napon lenne a gyerek napvedo krém nélkül, vagy 30 percet. Amúgy semmit nem ér a nap..
2021. júl. 6. 20:07
7/12 anonim válasza:
5-ös, és pont most tavasszal nézettem (először), és teljesen rendben volt. Sosem szedtem D vitamint és nem szoktam különösen sokat napon lenni, az meg ráadásul tél után volt.
2021. júl. 6. 20:20
8/12 anonim válasza:
Hmm arnyekban is termelodik de nem olyan utemben.
En sem adok neki nyaron igaz nalunk megvan a napi 3ora szabadlevego 🙂
2021. júl. 6. 20:58
9/12 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy napi 1 csepp mehet, direkt megkérdeztem.
2021. júl. 6. 21:44
10/12 anonim válasza:
Nyilván baja nem lesz tőle. Csak ha eleget van kint, felesleges. Nekünk is bőven megvan a 3 óra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!