Ki végzi a 7 éves státuszt?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekem, most lett hét éves. Ki csinálja a státuszvizsgálatát?
Most nyáron fel kell hívnom a védőnőt, mint eddig a státuszért, vagy várjak a szeptemberben kezdődő sulira, hogy majd ők elintézik?
Ha jól tudom, iskolás gyereknél az iskolai védőnő csinálja, nem? Fogalmam sincs, pont rosszul jött ki, nyári gyerek, már se nem ovis, se nem sulis.
2021. júl. 4. 20:27
2/8 anonim válasza:
Nekünk a 6 éves státuszon azt mondta a védőnő, hogy ez volt az utolsó, legközelebb már az iskola védőnő végzi.
3/8 anonim válasza:
Hívd fel a védőnőt! kérdezd meg hogy ebben az évben ő csinálja e a státuszt?
4/8 anonim válasza:
6 éves státusz után nincs semmi státusz vizsgálat ,max az iskolai védőnő de az ilyenekel nem foglalkozott.
6/8 anonim válasza:
De van, ha még nem iskolás. Nekünk tavaly augusztusban hívott fel a védőnő, mivel akkor még nem volt iskolás, ezért kellett 7 évesen is. Azután kezdte az elsőt.
7/8 anonim válasza:
Én is így tudom, ahogy a 6-os. Én lányom októberi, neki nem volt, de pont oltásra mentünk suli előtti nyáron és ott találkoztunk leendő osztálytárssal, aki viszont már betöltötte a 7-et és státuszra jöttek.
Bár nem tudom, történik-e valami ha kimarad, a védőnő aztán úgyis megcsinálja a szokásos vizsgálatot a suliban mindenkinek.
8/8 anonim válasza:
Biztos nem marad el. Én se tudtam, hogy kell. Egyszer csak felhívott a védőnő. Ő mondta, hogy azért kell, mert még nem ment iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!