Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Napközis táboroztatásért...

Napközis táboroztatásért mennyit kérhetek?

Figyelt kérdés

Pedagógus végzettséggel lehetőségem van egy nyári napközis táborban dolgozni két turnust. Régen részt vettem már hasonlóban, de most bérigényt kért tőlem a szervező.

Akik mostanában dolgoztak ilyen táborban , mennyi napidíjat kaptak? Nem akarok túl nagy összeget mondani, de őszintén szólva nem szívesen rendezgetnék napi 6-7 ezer forintért gyerekeket 8 órában 30 fokos melegben...

Köszönöm a hasznos válaszokat!

2021. júl. 1. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
10%
Minimalber
2021. júl. 1. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Én is pedagógus vagyok, de nem dolgoztam még iskolán kívüli táborban. Egyszer majdnem, de lehet, hogy túl nagy volt a bérigényem, szóval nem biztos, hogy jó, ha rám hallgatsz😂

Ha 6-7 ezer forintért nem szívesen csinálnád, akkor akkora összeget mondj, amiért igen. Feltéve, ha nem olyan fontos, hogy mindenképpen megkapd az állást, tehát azt is el tudod fogadni, ha esetleg nem kapod meg amiatt. Az a baj, hogy pedagógusként hozzá vagyunk szokva az alacsony bérhez és nem úgy gondolkozol, hogy valójában mennyit ér a munkád. Nem tudom, mekkora csoportról van szó, de én 15 ezret(nettó) biztos kérnék. A tábori árakat nézve, annyit biztosan meg tudnak adni, legfeljebb nem akarnak. Viszont gondolj arra, hogy napi 10-et egy segédmunkás is minimum megkap! Ne becsüld le a munkád, mert akkor mások is le fogják!

2021. júl. 1. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Férjem Erzsébet táboroztat fogyatékos gyermekeket napi 10ezer ft-ot fog kapni.
2021. júl. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!