Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a Borina...

Mi a véleményetek a Borina névről?

Figyelt kérdés
Becézései Bori, Borka, Borcsa, Rina.

#lánynév #Borina
2021. jún. 30. 20:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
😂😂
2021. jún. 30. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Borina a borjúúúúú 🎵
2021. jún. 30. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Ez már túl erőltetett. Akkor inkább Borbála, Boróka vagy Dorina. Ez vhogy olyan keverék.
2021. jún. 30. 21:27
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez így olyan semmilyen. Az az ember érzése hogy a szülő izzadva erőlködik hogy valami hűdekülönleges nevet válasszon és ez lesz belőle. Nem tetszik. Borbála, Boróka, Dorina (ha már ragaszkodsz a kérdésedben feltüntetett becézésekhez).
2021. jún. 30. 21:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Mintha egy szláv koccintós tabis bor márkaneve lenne.
2021. jún. 30. 22:35
 16/23 anonim ***** válasza:
Rettenetes. Inkább Bori vagy Dorina
2021. jún. 30. 23:26
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
Nemrég tettem le az aranykalászos vizsgát és a tárcsás borona jut eszembe róla.
2021. júl. 1. 00:51
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Boribon barátnője Borina. Mesekönyvbe kölyökmackólánynak aranyos lenne. Embernek adni kiszúrás.
2021. júl. 1. 12:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Olyan, mintha ilyen alkesz,mindig "bort inna". Hogy mindig azt akarna inni, ne akarj ilyen nomen est omen-t. :)

Én most kitaláltam egy új nevet, csak külön így a kérdés kapcsán jutott eszembe; kicsit hasonló,nem tudom, mennyire jó, de inkább mégse, mert az olyan, mintha "mindig dobnák őt", de én Dobrina-ra gondolta. De akkor inkább ehelyett is valami mást kéne.

Amúgy nekem pl Bíborka tetszik, vagy még mondjuk pl Bíboranna egész klassz név szerintem. Én most így próbálgatom módosítgatni több-kevesebb sikerrel, pl Borbalina, Bolbalina, Balina, MALINA nekem a Malina név az nagyon tetszik, szerintem tökre jó név, és még egyedi is. De mondjuk az is kicsit két szóra bontható, de szerintem tök jó, én azt szivesen viselném, hogy pl Malina; és akkor becenevének meg mondjuk Linus, Lina. :):)

2021. júl. 2. 18:27
 20/23 anonim ***** válasza:

*Vagy pl még esetleg hasonló lehet:

Fruzsina , Boróka, Bogdána/Dana/Dáná, Bogdánia/Nius, Brigitta, Bettina, Bogáta, Boglárka/Lara(?), Eufrozina, Janina, Zsanina, Marina, Larina , Karina, Gabriella, Dorotina, Dorina, Korina, Lorina, Lorettina, Lorentina, Florentina,

Nem biztos, hogy mindegyik név jó, amit írtam, de hátha van köztük cool.

2021. júl. 2. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!