Kisgyerekkel hogy jártok boltba?
15 hónapos a kisfiam, nincs segítségem. Már most hisztizik a boltban, ha meglát valami neki tetszőt. Ez nem csak játék, hanem pl üdítős doboz, üveg stb. Ilyenkor sír, hisztizik, néha sikít is, hogy az neki kell. Próbáltam, hogy viszünk játékot vagy a kezébe adok valamit, de nem vált be. Egy kicsit elvan ugyan, de utána elkezdi ledobálni.
Hogy oldjátok meg a vásárlást kisgyerekkel? Utálom, hogy mindenki minket néz. Még nem érti, hogy csak egy valamit választhat. Játékboltba már egyáltalán nem megyünk, mert mindenre mutogat és sír, hogy kell. Egyik nap kapott egy dömpert, meg egy szirénázó autót. Az autó nála maradt, hogy játsszon vele. Bementünk a Pepcoba, erre ott meglátott valami kisautót és üvöltött.
10#
Te gyökér.. Bolti dolgozó vagyok és anya. Oltári baromságot böfögtél ide.
mivel hátráltatja? hülye vagy?
egyébként meg tényleg csak nemet kell mondani. elvégre azért vannak a szülők, hogy neveljék a gyereket. és túl lehet élni a hisztiket. a gyerekeknek szükségük van a korlátokra. megtanulja, hogy nem ér el vele semmit, akkor abbahagyja. inkább az a fontos, hogy te higgadt legyél ilyenkor. tökmindegy, hogy mit gondolnak mások.
Ez a mai kor betegsége! A gyereket passzoljuk le, alap helyzeteket ne tanítsuk meg neki... 👏
Kérdező.. Hisztizik had hisztizzen.A fejlődése része.. Még nem elég érett az idegrendszere azért hisztizik a kicsi gyerek.
Most kell tanítani,követlezetesnek maradni. 100x 1000x is elmondani,hogy nem.
A mi babának 14 hónapos. Alapvetően heti bevásárlásokat csinálok. Van amikor netről rendelek, tegnap este mentem el, miután elaltattam. (Egyszer ébredt meg, az apja visszaaltatta)
Volt amikor hétvégén mentem alvás időben, addig az apja volt vele (gondolom azért a ferjednek is van szabad napja amikor ellehet vele egy órát?!)
Amióta nagyobb voltunk már 3-an is, akkor őt beültettük a kocsiba, szórakoztattuk, amíg bedobaltunk mindent ami kell.
Amikor pár dologért megyünk a kisboltba (heti pár alkalommal) akkor általában babakocsiban van és adok valamint a kezébe amit nézegethet, de nem pék áru vagy ilyesmi. Mivel ezek kis bevásárlások, gyorsan meg is vagyunk,mire elunná már kinn is vagyunk 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Előre elmondom, mit veszünk, csak azt veszünk, nem korzózunk. Kicsi babakocsiban, nagyobb már segít. Tolja a minikocsit, segít keresni, felrakhatja a szalagra.
Soha nem engedek a követelőzésnek. Soha nem esznek a boltban fizetés előtt.
Játékboltba pedig be nem mennék soha gyerekkel. Eleve online rendelek játékot, nem impulzív módon, hanem körbejárva a témát.
5 és 2 évesek, a nagyobb auti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!