Volt már olyan hogy a 3-4 éves gyereked mellett elaludtál napközben de a gyereked nem aludt mert nem volt álmos?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 16:24
3/18 anonim válasza:
Persze. Sőt, mivel alvaszavaros volt és este 11 előtt soha nem aludt el, ez konkrétan rendszeres volt estenként.
4/18 anonim válasza:
Volt. 2,5 éves kora óta nem aludt, de az ovira való felkészítés jegyében a csendes pihenőt tartottuk. És igen, sokszor volt hogy én aludtam el végül.
Zárt ajtónál gyerekbiztos szobában, ha erre volnál kíváncsi.
5/18 anonim válasza:
Reggel korábban kelnek, mint én, volt már olyan, hogy összeraktak több kirakót meg kiszíneztek 4-5 rajzot, amikor szóltak, h éhesek. 😄
7/18 A kérdező kommentje:
Én ma 1 órát 4 részletbe, addig rajzolt, időnként felkeltett és mutatta mit alkotott
Tök alacsony volt a vérnyomásom nem használt a kávé se meg az energia ital sem.
2021. jún. 27. 18:20
8/18 anonim válasza:
Pont a heten jártam igy 2x. Egy szobában voltunk, be volt csukva az ajtó, nem tudott kimenni de nagyon szepen elvolt.
Igaz, pár napja a spriteom ki volt borulva, valószínű bele is ivott. Második alkalommal csak szépen játszott az epitokockakkal, rajzolt stb (mai nap).
Másfél éves, en 38 es fel hetes várandós vagyok. Nem tudom hogy alszok be pikk pakk, eddig nem fordult elő.
9/18 anonim válasza:
Még soha. Soha nem hagynám magára. 5 éves a lányom.
10/18 Coffelia válasza:
Persze, esti altatásnál. Nálam filmszakadás szerű beájulás volt egy mondatom közepén. Ő még rajzolgatott a mágnestáblájára, aztán valószínűleg egyszer csak fogta és elrakta, aztán befordult aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!