Fiam nagyon válogatós egész nap gyümölcsöt eszik mennyire baj? Most hogy van a kertünkben mindig azt akar enni. Cseresznye, eper, málna, ribizli.
Tegyél a gyümölcshöz magvakat és akkor táplálóbb + több más vitaminokhoz jut.
Mandula, kesudió stb.
Répa, pirított kenyérkockák (bake rolls) és sajt.
Joghurtba granola vagy valami müzli.
A megszokott ételekhez adj egy kis pluszt.
Ilyen melegben nem csodálom, hogy nem kívánja az ételt.
Bolognai, vagy sajtszószos tészta sonkával sem jönne be neki? Esetleg vadas szósz?
Belekotyogok abba h védték a kakaót és a cukros reggeliket.
Körbe kell nézni, hogy hány túlsúlyos ember van Magyarországon. Nem véletlenül emlegetik népbetegségként....
#13 úgysem ismerik be. Hiszen ők is felnőttek így és csak a pajzsmirigy miatt kövérek. Vagy 1-2 szerencsés, aki nem hízott el, máris megcáfolja.
Pár hasonló kérdés után rájöttem, hogy nem szabad ilyet írni, mert te leszel a hülye.
Szerintem nem egyhangú
Kisfiam 15 hónapos és a héten főtt ételt 1 x evett
Egyszerűen bármivel kinalom semmit nem fogad el csak esetleg 2-3 falatot
Gyümölcsöt amúgy sem csak a banánt. Hiába próbálom folyamatosan nem kell neki. Kakaó sem. Mondjuk ő csak vizet iszik.Most h meleg van tápszeren él,gyümölcs pürén,banánon,pár szem pufit eszik esetleg.
És kb ennyi.
Amúgy nagyon jó étvágya van,biztos hogy a meleg miatt nem akar enni
Igaza van 18 asnak
15 hónaposom 11,3 kiló és nem kövér
Hogy lenne már a kérdező gyermeke kövér ??
Én örülnék, ha a fiam ennyi gyümölcsöt enne. A fiam kiskorában szelektív evő volt, később kiderült, hogy allergiás. A dietetikus azt mondta, hogy a szelektív evést az új ízek elutasítása és mindössze néhány étel elfogadása jelzi. A leírásod alapján erről nincs szó.
Ha javasolhatom, próbáljátok ki a halat, az enyém nagyon megszerette és egészséges, valamint a túró és a tojás is nagyon hasznos. Ráadásul rengeteg étel készíthető ezekből változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!